گلکسی S10e کدام دسته از کاربران را هدف گرفته است؟
به گزارش مجله سرگرمی، زندگی امروز- سامسونگ بار دیگر با عرضه گوشی های گلکسی اس 10 پیروز شده توجه کاربران و رسانه های زیادی را جلب کند. در این میان، سامسونگ با عرضه گلکسی اس 10 ای تصمیم گرفته مدل مقرون به صرفه این گوشی ها را هم روانه بازار کند. گلکسی S10e نسبت به برادران گران قیمت خود، از ویژگی های پر زرق وبرق کمتری بهره می برد ولی در عوض قیمت پایین تری دارد.
اما سامسونگ این گوشی را برای کدام دسته از کاربران طراحی کرده است؟ جواب بدیهی این سؤال، کاربرانی است که نمی خواهند برای خرید یک پرچم دار، 1000 دلار هزینه کنند و چنین کاربرانی بخش اعظمی از طرفداران سامسونگ را تشکیل می دهند. در چند سال اخیر گوشی هایی مانند وان پلاس 6T و پوکوفون F1 با ارائه مشخصات قابل توجه ولی با قیمت بسیار پایین تر نسبت به پرچم داران شرکت های بزرگ، پیروز شده اند بازار بزرگی را برای خود ایجاد کنند. در آسیا، بازار شیائومی و هواوی به طور فزاینده ای رو به رشد است و در بازارهای جهانی هم این شرکت ها تهدید مهمی برای کسب وکار سامسونگ محسوب می شوند. به همین خاطر حالا که سامسونگ از همه طرف تحت فشار واقع شده است، به ناچار رویکرد تازه ای را اتخاذ کرده است.
آیا گلکسی اس 10 ای می تواند فروش گوشی های سامسونگ را افزایش دهد؟
مطمئناً مهم ترین هدف سامسونگ از ساخت این گوشی، افزایش آمار فروش است. در همین رابطه اگر پیگیر اخبار مربوط به سامسونگ بوده باشید، احتمالاً اخبار مربوط به کاهش آمار فروش گوشی های سامسونگ به گوشتان خورده است. سود دریافتی این شرکت در سه ماهه چهارم 2018، نسبت به سال قبلی 28.7 درصد کاهش داشت. همچنین نباید کاهش فروش جهانی گوشی های هوشمند را از قلم بیندازیم که همه شرکت ها را تحت تأثیر قرار داده است.
مطمئناً این گوشی به تنهایی نمی تواند شرایط فروش بخش موبایل سامسونگ را تا حد زیادی بهبود ببخشد ولی کاملاً واضح است که این شرکت خطر را احساس کرده و در راستای همین موضوع، رویکردهای تازه ای را اتخاذ کرده است. مقرون به صرفه بودن گوشی، روزبه روز اهمیت بیشتری پیدا می کند و رقبای چینی سامسونگ در این زمینه حرف های زیادی برای گفتن دارند.
طبق آمار منتشر شده، در بازارهای بزرگ و دارای پتانسیل زیاد برای رشد، مانند هند، چین و آمریکای جنوبی، قیمت گوشی ها اهمیت بسیار زیادی دارند. در این میان، در بازارهای غربی هم کاربران دیگر مانند گذشته به سرعت گوشی های خود را تعویض نمی کنند و گوشی هوشمندی مانند گلکسی اس 10 ای شاید بتواند برخی از کاربران طرفدار گوشی های پرچم دار را ترغیب کند که زودتر از حد معمول، گوشی خود را کنار بگذارند و این گجت را خریداری کنند. با این وجود، چنین سناریوهایی احتمالاً به طور گسترده نمی تواند شرایط فروش گوشی های سامسونگ را تغییر دهد.
از طرف دیگر، قیمت پایین تر گلکسی اس 10 ای می تواند وجهه گوشی های گلکسی اس به نام پرچم داران گران قیمت را تحت تأثیر قرار دهد. سامسونگ برای اینکه با این مشکل روبرو نشود، پیروز شده این گوشی را طوری طراحی کند که اعتبار برادران گران تر خود را به صورت منفی تحت تأثیر قرار ندهد.
مقایسه اجتناب ناپذیر با اپل
سامسونگ اولین شرکتی نیست که به بهره گیری از این رویکرد روی آورده است. اپل در سال 2013 برای آیفون 5C چنین کاری را انجام داد که البته چندان پیروزیت آمیز نبود زیرا آیفون 5C ازلحاظ طراحی و دیگر مشخصات، در سطح بسیار پایین تری نسبت به برادران خود قرار داشت و درنهایت اپل ساخت آیفون سری C را به دلیل فروش ضعیف ادامه نداد.
با این وجود، اپل ایده ارائه یک مدل مقرون به صرفه در کنار مدل های بسیار گران قیمت را کنار نگذاشت. آیفون XR مدل ساده تر آیفون XS محسوب می شود. به جای بهره گیری از نمایشگر اولد، از نمایشگر LCD بهره می برد، دارای رزولوشن پایین تر است، حاشیه های ضخیم تری دارد و همراه با یک دوربین اصلی روانه بازار شده و فاقد قابلیت لمس سه بعدی است. اپل که از شکست آیفون 5C درس گرفته، این گوشی را به جای بدنه پلاستیکی، همراه با فریم آلومینیومی عرضه کرده که البته نسبت به فولاد ضدزنگ آیفون XS کیفیت پایین تری دارد ولی در هر صورت احساس خوبی به کاربر منتقل می کند.
با مقایسه گلکسی اس 10 ای و اس 10 هم می توانیم رویکرد مشابه سامسونگ را مشاهده کنیم. رزولوشن از FHD+ به QHD+ رسیده، کاهش 2 گیگابایت حافظه رم، فقدان دوربین تله فوتو و نبود حسگر اثر انگشت زیر نمایشگر. با این حال، این گوشی از طراحی مشابه برادران گران تر خود، دوربین اصلی مشابه و همان تراشه قدرتمند بهره می برد. کاربرانی که خواستار بهره گیری از اصلی ترین قابلیت های اس 10 هستند ولی می خواهند پول کمتری خرج کنند، اس 10 ای می تواند آن ها را راضی کند.
قیمت گذاری این مدل هم مشابه اپل است. قیمت آیفون XR به جای 999 دلار از 749 دلار آغاز می شود. قیمت پایه گلکسی اس 10 ای هم 749 دلار است که برای مقایسه باید به قیمت پایه 899 دلاری مدل معمولی و قیمت پایه 999 دلاری مدل پلاس هم اشاره کنیم. از این مهم تر، باید بگوییم که مدل معمولی اس 9 در ابتدا با قیمت 719 دلاری روانه بازار شد. این یعنی، اس 10 ای با ارائه قیمت نسبتاً مشابه قصد دارد این بخش از کاربران را از دست ندهد.
گوشی های پیشرفته روزبه روز گران تر می شوند
گوشی های پیشرفته به صورت فزاینده ای در حال گران تر شدن هستند. در ضمنً باید به تکنولوژی های جدیدی مانند اینترنت 5G و مدل های تاشو هم اشاره کنیم که این موضوع را تشدید می کنند. ساخت مدل های پرو به یک پدیده عادی بدل شده و به همین خاطر شرکت ها با ساخت مدل های پیشرفته ولی مقرون به صرفه می خواهند فاصله بین گوشی های میان رده و پرچم دار را کمتر کنند.
در ضمنً باید بگوییم که سامسونگ، گوشی گلکسی اس 10 ای را مشخصاً در پاسخ مستقیم به رقبا یا برای بازارهای رو به رشد نساخته است. اس 10 ای همچنان یک پرچم دار محسوب می شود که مناسب کاربران چنین گوشی هایی است. اگر بخواهیم به این دسته از گوشی ها اشاره کنیم، می توانیم به گوشی های پایین رده و میان رده مانند سری گلکسی M را نام ببریم که مشخصاً برای چنین اهدافی پیشرفته اند.
این گوشی، نتیجه فاصله رو به رشد بین هزینه های ساخت گوشی های پرچم دار همه جانبه و مبالغی است که تا مدتی قبل کاربران برای خریدن پرچم داران هزینه می کردند. این گوشی می تواند توجه بسیاری از طرفداران سامسونگ را جلب کند زیرا بدون نیاز به پرداخت مبلغ 900 یا 1000 دلاری، می توانند از بسیاری از مشخصه های جدیدترین پرچم داران این شرکت بهره ببرند.
منبع: دیحی مگ
منبع: زندگی روزpariha.com: پریها مجله گردشگری، خبری، موفقیت، آشپزی و سرگرمی میباشد.
chinaro.ir: چین: سفر به کشور پهناور و باستانی، پکن، شانگهای ،گوانجو و هانگزو