چگونه تلخی زیتون را در خانه بگیریم؟ روش های ساده برای آماده سازی زیتون خوش طعم
به گزارش مجله سرگرمی، زیتون یکی از محبوبترین چاشنیها و خوراکیهای مفید در سراسر جهان است که بهصورت تازه، کنسروی یا پرورده مصرف میشود. اما اگر تا به حال زیتون خام را امتحان کرده باشید، حتماً متوجه تلخی طبیعی آن شدهاید. برای بسیاری از افراد، این تلخی ممکن است ناخوشایند باشد و به همین دلیل، روشهایی برای از بین بردن آن وجود دارد. خبر خوب این است که شما میتوانید بهراحتی و با استفاده از مواد سادهای که در هر خانهای یافت میشود، تلخی زیتون را گرفته و از طعم لذیذ آن لذت ببرید. در این مقاله، با آموزش گامبهگام گرفتن تلخی زیتون در منزل آشنا خواهید شد.

گرفتن تلخی زیتون در منزل به راحتی قابل انجام است. برای این کار باید زیتون های تازه و رسیده را در محلول آب و نمک به مدت چند روز قرار داده و چندین بار آن ها را بشویید. آیا تا کنون به این فکر افتاده اید که در منزل تلخی زیتون خام را بگیرید؟ زیتون یکی از چاشنی های پرطرفدار و پر خاصیت در سراسر جهان است. انواع مختلفی از زیتون مانند زیتون پرورده، زیتون شور، زیتون کنسروی و ... در بازار وجود دارد. با این حال شما به راحتی می توانید با پیروی از دستورالعملی ساده، تلخی زیتون را گرفته و از آن بهره ببرید.
جهت مطالعه بیشتر به مجله زعفران هم سر بزنید
دستورالعمل گرفتن تلخی زیتون در منزل
برای انجام این کار ابتدا مقداری زیتون تازه و مرغوب تهیه کنید. اواخر فصل تابستان، بهترین وقت برای تهیه نوع تازه زیتون است.
مواد لازم
- مقداری نمک
- روغن زیتون
- گلپر
روش انجام کار
- ابتدا زیتون ها را شسته و در آب نمک قرار دهید.
- برای آنکه تلخی زیتون ها به خوبی گرفته شود، قرار دادن آن ها در آب نمک را تا چند روز ادامه دهید.
- در طول روز سه الی چهار بار زیتون ها را شسته و آب و نمک آن ها را عوض کنید.
- شما می توانید این کار را تا زمانی که زیتون به طعم مطلوبتان رسید ادامه دهید.
- سپس زیتون ها را مجدداً در محلول آب نمکی که شوری آن مطابقه ذائقه تان است قرار دهید.
- در انتها مقداری روغن زیتون و گلپر به آن ها اضافه کرده و زیتون های آماده شده خود را در جای خشک و خنک نگهداری کنید.
نکته
این روش برای زیتون های رسیده قابل انجام است و در صورتیکه زیتون های کال و نرسیده باشد، به طور معمول برای گرفتن تلخی آن ها از محلول قلیایی استفاده کرده و در نهایت آن ها را در محلول آب و نمک و مقداری سرکه نگهداری می کنند.
جمعبندی
با رعایت روشهای گفتهشده، میتوانید زیتون خام را بهراحتی در خانه فرآوری کرده و از طعم خوشمزه آن لذت ببرید. این روش نهتنها ساده و کمهزینه است، بلکه به شما این امکان را میدهد که زیتونی کاملاً مطابق با ذائقه خود آماده کنید. اگر به سلامت خود اهمیت میدهید، میتوانید میزان نمک را کاهش داده و چاشنیهایی مانند گلپر یا روغن زیتون را برای بهبود طعم به کار ببرید. آیا شما هم تجربهای در گرفتن تلخی زیتون در منزل دارید؟ خوشحال میشویم نظرات و پیشنهادات خود را با ما به اشتراک بگذارید!