کیک سالگرد عروسی ام سوخت!

به گزارش مجله سرگرمی، مهدی اسماعیل پور-خبرنگار: مریم بخشی مدرس آشپزی و کارشناس برنامه های تلویزیونی سیمای خانواده، خانه مهر و به خانه برمی گردیم، سال هاست که در محله های غربی تهران از جمله تهرانسر درس آشپزی می دهد و برای بانوان علاقه مند به پخت وپز نام و چهره ای آشناست.

کیک سالگرد عروسی ام سوخت!

در آخرین روزهای سال با بخشی گفت وگوی کوتاهی انجام دادیم و به عنوان عیدی دستور پخت یک شیرینی خوشمزه و ساده را هم از او گرفتیم.

  • غذای سرآشپزی می سوزد!

مریم بخشی از همان کودکی به آشپزی علاقه داشت اما بعد از ازدواجش بود که با تشویق و حمایت همسرش، از سال 1376، به شکل جدی آشپزی را آغاز کرد. جالب است بدانید به گفته بخشی حتی آشپزهای حرفه ای هم ممکن است غذای شان بسوزد و خراب شود. بخشی می گوید: هیچ استاد و سرآشپزی را پیدا نمی کنید که بگوید هیچ وقت غذایش، چه در مرحله یادگیری و چه بعد از آن، نسوخته یا خراب نشده است. خاطره جالبی که از این موضوع دارم به سالگرد ازدواجم بر می شود. با شوق و ذوق کیک خوشمزه ای را آماده کردم و داخل فر گذاشتم تا بپزد. بعد از آن سرگرم درست کردن دسر و شیرینی شدم. آنقدر سرگرم بودم که بوی سوختن کیک را هم متوجه نشدم. با آن همه ذوق و شوق کیکی که برای سالگرد عروسی ام آماده نموده بودم سوخت و سیاه شد!

  • درآمدزایی با آشپزی

این بانوی سرآشپز به جوان ها و خانم های خانه دار توصیه می نماید آشپزی را به عنوان شغل جدی بگیرند و روی آن سرمایه گذاری نمایند. مریم بخشی می گوید: همواره در کلاس های درس یا برنامه های تلویزیونی ام به خانم ها و جوانان تأکید می کنم که به آشپزی نگاه حرفه ای داشته باشند. آشپزی می تواند شغلی خوب به ویژه برای بانوان خانه دار باشد. خودم 7 سال در کلاس ها و آکادمی های مختلف دوره دیدم و آشپزی را کامل و حرفه ای یاد گرفتم. خانم های خانه دار می توانند با یک فر خانگی و چند قالب شیرینی پزی کیک های خوشمزه ای بپزند و سپس با ذوق و سلیقه آنها را بسته بندی نمایند و بفروشند. نصف شاگردانی که داشتم امروز در صنعت آشپزی و سفره آرایی مشغول کارند. سر برخی از آنها آنقدر شلوغ است که وقتی برای برنامه ای ازشان دعوت می کنیم، نمی رسند که بیایند.

  • با حال خوب آشپزی کنید

بخشی معتقد است غذا زمانی خوشمزه می شود که آشپز با انرژی مثبت و عشق و علاقه پا به آشپزخانه بگذارد: شعار من در آشپزی یک اتفاق خوشمزه است. یک اتفاق خوشمزه فقط وقتی می افتد که با حال خوب و با انرژی مثبت پا به آشپزخانه بگذاریم و غذا بپزیم. انرژی و حال ما روی مزه و کیفیت غذا تأثیر می گذارد. همواره می گویم اگر بی حوصله هستید و فقط از سر برطرف تکلیف می خواهید غذا بپزید بهتر است که اصلاً وارد آشپزخانه نشوید. یک غذای خوب علاوه بر مواد اولیه خوب و کافی و مهارت آشپز، به روحیه و حال خوب آشپز هم احتیاج دارد.

  • شیرینی گزی

مواد لازم:

روغن: صاف 115 گرم

پودر شکر: 50 گرم

وانیل: 8/1 قاشق چای خوری

آرد: 250گرم

پسته نیم کوب: 120 گرم

طرز تهیه:

روغن و پودر شکر را همراه با وانیل همزن بزنید. آرد را اضافه و با دست مخلوط کنید. سپس خمیر را 1 تا 2 بار چرخ و پسته نیم کوب را با خمیر مخلوط کنید. خمیر را بین دو کاغذ روغنی قرار داده، به ضخامت نیم تا یک سانت آن را باز کنید و قالب بزنید. سپس شیرینی ها را در سینی چرب نشده چیده و داخل فر 170 درجه سانتی گراد به مدت 12 تا 15 دقیقه قرار دهید تا بپزد.

bestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 24 مرداد 1400 بروزرسانی: 24 مرداد 1400 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 15666

به "کیک سالگرد عروسی ام سوخت!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کیک سالگرد عروسی ام سوخت!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید