کاچی زعفرانی؛ دسر اصیل ایرانی

به گزارش مجله سرگرمی، کاچی زعفرانی از غذاهای سنتی خوشمزه و مقوی ایرانی با یک دستور پخت ساده است

کاچی زعفرانی؛ دسر اصیل ایرانی

کاچی زعفرانی از دسرهایی است که حتما تا به حال به عنوان پیش غذا یا داروی خانگی معجزه بخش، طعم آن را امتحان کرده اید. این دسر خوشمزه زعفرانی می تواند یک میان وعده در روزهای بلند سال یا یک پیش غذا باشد. خبرنگاران را با طرز تهیه کاچی زعفرانی ورق بزنید.

مواد لازم

(یک کاسه)

  • آرد سفید شیرینی پزی الک شده (آرد نان لواش یا آرد سنگک) 3 قاشق غذاخوری سر پُر
  • آب جوش 3 لیوان
  • روغن حیوانی 3 قاشق غذاخوری (اگر بوی روغن گوسفندی را نمی پسندید از روغن گاوی استفاده کنید)
  • نبات زعفرانی چوبی 3 عدد
  • زنجبیل، دارچین و زردچوبه ¼ قاشق چای خوری
  • زعفران ساییده شده ¼ قاشق چای خوری

طرز تهیه کاچی زعفرانی

برای پخت کاچی از ظرف تفلون یا هر ظرف دیگری که نچسب است استفاده کنید. همچنین بهتر است ته ظرف تان ضخیم باشد تا کاچی نسوزد و خوب مغز پخت شود.

  • ابتدا نبات کوبیده شده و زعفران ساییده شده را به 3 لیوان آب جوش اضافه کنید و هم بزنید. شربت را روی شعله گاز خیلی ملایم نگه دارید تا هم کم کم قوام پیدا کند و هم آب از جوش نیفتد.
  • در قابلمه ای به طور جداگانه روغن را بریزید و وقتی که روغن داغ شد آرد را کم کم اضافه کنید.
  • روی شعله ملایم گاز آرد و روغن را با حوصله و به آرامی تفت دهید تا رنگ آرد کرم رنگ مایل به قهوه ای شود. اگر می خواهید رنگ این دسر روشن تر شود آرد را کمتر تفت بدهید.
  • زردچوبه را اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید تا بوی خامی زردچوبه گرفته شود.
  • ترکیب آب و نبات و زعفران را در دو مرحله به آرد تفت خورده اضافه کنید و در حین اضافه کردن مدام ترکیب را هم بزنید تا آرد گلوله نشود و یکدست باقی بماند. سپس زنجبیل را به مواد اضافه کنید.
  • در قابلمه را بگذارید تا روی شعله ملایم گاز خوب بپزد و روغن بیندازد.
  • کاچی را در ظرف مناسب ریخته و روی آن را با دارچین، شکر و خلال بادام و پسته تزیین کنید.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع دسرهای ایرانی شیر برنج انبه؛ یک دسر ویژه را مطالعه کنید.

persinablog.ir: پرسینا بلاگ: سیستم مدیریت محتوا پرسینا

koreandream.ir: رویای کره ای: مجله گردشگری و مسافرتی

منبع: پیام دلتا
انتشار: 17 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 17 اردیبهشت 1401 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 111853

به "کاچی زعفرانی؛ دسر اصیل ایرانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کاچی زعفرانی؛ دسر اصیل ایرانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید