کیوان ساکت: نواختن موسیقی غربی با تار شکل جدیدی به آن داده است

به گزارش مجله سرگرمی، تهران (پانا) - کیوان ساکت آهنگساز و نوازنده نامدار ایرانی به رادیو نمایش گفت وقتی موسیقی های غربی با تار نواخته می شوند شکل جدیدی به خود می گیرند

کیوان ساکت: نواختن موسیقی غربی با تار شکل جدیدی به آن داده است

به گزارش روابط عمومی رادیو نمایش، وی در گفت و گو با برنامه رادیویی استودیو هشت رادیو نمایش اضافه نمود: همواره روی طرح و شکل ارائه آلبوم هایش حساس است و بنابراین طرح تمام کتاب ها و کاور آلبوم هایش را استاد مهندس امیرهوشنگ اردلان با تیمی که زیر نظر ایشان است اجرا می نمایند .

ساکت ادامه داد: علاوه بر این ، ایشان حتی در انتخاب برخی از اسامی به آقای ساکت یاری کردند به عنوان مثال در انتخاب نام آلبوم شرق اندوه ، که وام گرفته از نام شعر سهراب سپهری است ، خیلی به ایشان یاری نموده اند .

وی بیان کرد ؛ در سال های کودکی تا نوجوانی اش به صورت مداوم نقاشی می نموده و شاگرد استادان بنامی در مشهد ، همچون استاد صالح پور ، استاد پیراسته و استاد دولو بود و در همان دوران خردسالی در سال های اول تا پنجم دبستان و دوران هدایت در مسابقات کشوری شرکت کرد و مقام هایی را کسب کرد و به همین دلیل همه چیز در ذهنش تبدیل به تصویر می گردد .

ساکت همچنان ادامه داد که در دهه اخیر توجه به موسیقی ایرانی خیلی زیاد شده است.

وی در انتها گفت: با ساز های ایرانی بخشی از معروف ترین و دشوارترین آهنگ های دنیا را نواخته و همین کار باعث شد تا خیلی از جوانان و یا خردسالان کشور که با سازهای ایرانی بیگانه بودند ، با شنیدن این ملودی ها ، توجه شان به سازهای ایرانی جلب گردد . وقتی موسیقی های غربی با تار نواخته می شوند شکل جدیدی به خود می گیرند .

لیتن: لیتن | مجله گردشگری، سفر به دور دنیا در 80 روز

گردشیا: گردشیا | مجله گردشگری و مسافرتی، سفر به دور دنیا

مسافرت رو: مسافرت رو | مجله گردشگری و مسافرتی به همه جای دنیا

منبع: خبرگزاری پانا
انتشار: 18 مرداد 1400 بروزرسانی: 18 مرداد 1400 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 122823

به "کیوان ساکت: نواختن موسیقی غربی با تار شکل جدیدی به آن داده است" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کیوان ساکت: نواختن موسیقی غربی با تار شکل جدیدی به آن داده است"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید