کولاکوویچ بامداد چهارشنبه وارد تهران می گردد
به گزارش مجله سرگرمی، سرمربی تیم ملی والیبال ایران بامداد چهارشنبه نهم اسفندماه وارد تهران می گردد.

به گزارش خبرنگاران و به نقل از روابط عمومی فدراسیون والیبال، ایگور کولاکوویچ بامداد روز چهارشنبه نهم اسفندماه به وسیله فرودگاه امام خمینی (ره) وارد تهران می گردد.
حضور در سالن ملاقاتهای مرحله نیمه نهایی و نهایی لیگ برتر والیبال از جمله برنامه های سرمربی تیم ملی در ایران است.
به همین دلیل، ایگور کولاکوویج عصر روز چهارشنبه نهم اسفندماه به خانه والیبال تهران می رود و ملاقات تیم های پیکان تهران و بانک سرمایه را از نزدیک نظاره گر خواهد بود.
همچنین تدریس در سمینار تخصصی تاکتیک های پیشرفته حمله در راستای ارتقای سطح دانش فنی مربیان سطح بالای کشور از دیگر برنامه های ایگور است که این سمینار روز سه شنبه 15 اسفندماه در آموزشگاه ملی المپیک و پارالمپیک برگزار می گردد.
کولاکوویچ قرار بود هفته پیش به تهران بیاید اما به دلیل شکست کتف پسرش در مسابقات هندبال و رسیدگی به امور عمل جراحی فرزندش، با چند روز تاخیر روز چهارشنبه نهم اسفند ماه وارد تهران می گردد.
تیم ملی والیبال مردان ایران در سال 2018 چند رویداد مهم از جمله لیگ ملت های والیبال، بازی های آسیایی اندونزی و مسابقات قهرمانی مردان دنیا در ایتالیا و بلغارستان را پیش رو دارد.
منبع: خبرگزاری ایسناbestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا