کنتورخوان های شرکت گاز تا اطلاع ثانوی به منازل مردم مراجعه نمی نمایند

به گزارش مجله سرگرمی، قرائت کنتورهای خانگی و تجاری گاز با هدف جلوگیری از شیوع ویروس کرونا، تا اطلاع ثانوی انجام نمی گردد.

کنتورخوان های شرکت گاز تا اطلاع ثانوی به منازل مردم مراجعه نمی نمایند

به گزارش خبرنگاران خبرآنلاین به نقل از شرکت گاز استان تهران نوشت: احمد دارابی، مدیرعامل شرکت گاز استان تهران ضمن اعلام این خبر، گفت: برای رفاه حال مردم استان تهران، کنتورخوان های شرکت گاز تا اطلاع ثانوی به در منازل مردم برای قرائت کنتور و محاسبه مقدار مصرف مراجعه نخواهند کرد.

وی با بیان اینکه مردم برای اعلام رقم کنتور، دریافت قبض و نحوه پرداخت خود نگرانی نداشته باشند، اضافه کرد: مشترکان گاز می توانند با شماره 4- 81972501 تماس بگیرند یا حرف H را به شماره 20001701 پیامک نمایند.

مدیرعامل شرکت گاز استان تهران اظهار کرد: مشترکان گاز خانگی و تجاری هم می توانند با نصب اپلیکشین شرکت گاز استان تهران به وسیله سایت شرکت به آدرس www.tehrangasco.ir یا کافه بازار درباره مقدار مصرف و نحوه پرداخت قبوض خود آگاه شوند.

  • مصرف گاز 40 درصد کاهش یافت

pariha.com: پریها: اخبار، سرگرمی، ورزش، فال، پزشکی، سینما، هنر، گردشگری

ariyablog.ir: آریا بلاگ: آخرین اخبار و رویدادهای ایران و جهان

hadiee.ir: مجله هدیه: از مسافرت تا ورزش از همه چیز و همه جا

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 17 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 17 اردیبهشت 1401 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 77355

به "کنتورخوان های شرکت گاز تا اطلاع ثانوی به منازل مردم مراجعه نمی نمایند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کنتورخوان های شرکت گاز تا اطلاع ثانوی به منازل مردم مراجعه نمی نمایند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید