کشف 80 قلم شی تاریخی در منطقه سلسله
به گزارش مجله سرگرمی، فرمانده یگان حفاظت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی لرستان گفت: یک دستگاه خودروی سواری پراید حامل اشیا تاریخی در منطقه هنام شهرستان سلسله توقیف و 80 قلم شی تاریخی از آن کشف شد.

به گزارش خبرنگاران لرستان؛ سرهنگ محمدرضا مرادیان اضافه کرد: در پی ایست و بازرسی از یک دستگاه خودروی سواری پراید توسط پاسگاه انتظامی هنام، تعدادی اشیا تاریخی کشف و ضبط شد.
وی توضیح داد: این اقلام حدود 80 قلم شی تاریخی از جمله سرتبر، مهره، حلقه فلزی، انگشتر و پلاک بودند که با همکاری و ورود به موقع نیرو انتظامی شهرستان سلسله کشف و ضبط شدند.
فرمانده یگان حفاظت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی لرستان ادامه داد: در این رابطه سرنشین خودرو دستگیر شد و پرونده خاطی جهت سیر مراحل قانونی به مراجع ذیصلاح قضایی تحویل داده شد.
منبع: جام جم آنلاینpariha.com: پریها | مجله گردشگری، تور لحظه آخری، تور ارزان قیمت، سفرنامه گردشگری