کباب بهاری در ترکیه

به گزارش مجله سرگرمی، کَمه کباب یک غذای گرانقیمت است که فقط در ماه های اسفند و بهار٬ امکان طبخ آن وجود دارد.

کباب بهاری در ترکیه

به گزارش گروه بین الملل خبرنگاران٬ کَمه کباب یک غذای گرانقیمت است که فقط در ماه های اسفند و بهار در اورفا٬ امکان طبخ آن وجود دارد.

کَمه نام یک قارچ گرانقیمت است که در اسفند و فروردین به بازار می آید و کبابچی های شانلی اورفای ترکیه با قراردادن برش هایی از این قارچ گرانقیمت بر روی گوشت چرخ نموده بره٬ این کباب را ارائه می دهند.

gardeshia.ir: گردشیا: مجله سفر و گردشگری

picoro.ir: پیکورو: وبلاگ ماشین و خودرو

منبع: خبرگزاری تسنیم
انتشار: 17 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 17 اردیبهشت 1401 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 15030

به "کباب بهاری در ترکیه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کباب بهاری در ترکیه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید