کباب بهاری در ترکیه
به گزارش مجله سرگرمی، کَمه کباب یک غذای گرانقیمت است که فقط در ماه های اسفند و بهار٬ امکان طبخ آن وجود دارد.

به گزارش گروه بین الملل خبرنگاران٬ کَمه کباب یک غذای گرانقیمت است که فقط در ماه های اسفند و بهار در اورفا٬ امکان طبخ آن وجود دارد.
کَمه نام یک قارچ گرانقیمت است که در اسفند و فروردین به بازار می آید و کبابچی های شانلی اورفای ترکیه با قراردادن برش هایی از این قارچ گرانقیمت بر روی گوشت چرخ نموده بره٬ این کباب را ارائه می دهند.
منبع: خبرگزاری تسنیمgardeshia.ir: گردشیا: مجله سفر و گردشگری
picoro.ir: پیکورو: وبلاگ ماشین و خودرو
انتشار: 17 اردیبهشت 1401
بروزرسانی: 17 اردیبهشت 1401
گردآورنده: kurdeblog.ir
شناسه مطلب: 15030
به "کباب بهاری در ترکیه" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "کباب بهاری در ترکیه"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید