کاهش سطح کلسترول با مصرف انبه
به گزارش مجله سرگرمی، انبه یکی از میوه هایی است که سرشار از پتاسیم، ویتامین سی و فیبر است و همین امر موجب شده تا سطوح کلسترول را کاهش دهد.
به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرنگاران، انبه یکی از بهترین و خوشمزه ترین میوه هایی است که سرشار از مواد مغذی است و از ابتلا به بیماری های مختلف جلوگیری می نماید.
براساس گزارش فودایت سیف، دلایل زیادی برای مصرف روزانه انبه وجود دارد. در اینجا با بعضی از خواص این میوه شگفت انگیز آشنا خواهید شد.
کاهش خطر سرطان
انبه منبع غنی از آنتی اکسیدان ها است. محققان آزمایشاتی را درباره تاثیر انبه بر سرطان های خاص انجام دادند و دریافتند که این میوه به طور باورنکردنی سلول های سرطانی را سرکوب می نماید. از طرفی انبه خطر ابتلا به سرطان های روده، سینه، ریه، لوسمی و سرطان پروستات را کاهش داده و به سلول های سالم آسیبی نمی رساند.
کاهش سطح کلسترول
انبه حاوی سطوح بالایی از ویتامین سی، پتاسیم، فیبر و پکتین است که می تواند سطوح کلسترول را کاهش دهد. البته این میوه میزان زیادی آب در خود جای داده که مصرف منظم آن به جلوگیری از کم آبی بدن نیز یاری می نماید.
هضم راحت
انبه سرشار از فیبر است و این میزان فیبر به حرکت منظم روده یاری می نماید. از طرفی مصرف این میوه گوارش غذاها را بهتر و به نوبه خود از ابتلا به یبوست های آزاردهنده جلوگیری می نماید.
انتهای پیغام/
منبع: خبرگزاری فارسbanima.ir: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای بانیما