کالری فندق چقدر است؛ هر 100 گرم فندق چند کالری دارد؟
به گزارش مجله سرگرمی، فندق یکی از محبوبترین و پرطرفدارترین آجیلها در سراسر جهان است. این آجیل خوشمزه و سرشار از مواد مغذی، نه تنها طعم دلپذیری دارد، بلکه دارای خواص درمانی فراوانی نیز میباشد. در این مقاله، به بررسی میزان کالری فندق در اشکال مختلف آن، از جمله خام، بو داده و روغن فندق خواهیم پرداخت. همچنین به خواص ارزشمند این آجیل برای سلامتی و روشهای مختلف مصرف آن میپردازیم.

برای مطالعه بیشتر با pariha.com: سیستم مدیریت محتوای خبری همراه باشد.
فندق یک ماده غذایی پر کالری محسوب می گردد. کالری فندق در هر 100 گرم 628 کالری و در هر 10 عدد 88 کالری است. در حالی که در فندق بو داده و روغن فندق میزان کالری متفاوت است. فندق آجیلی پرهوادار و خوشمزه سرشار از ویتامین A، نیاسین، فولات، ویتامین C، E، D ، ویتامین K، کلسیم، پتاسیم، منگنز، مس، پروتئین، چربی و فیبر است. طبع فندق گرم و خشک است. از خواص فندق می توان به پیشگیری از دیابت، خاصیت ضدسرطانی، سلامت قلب و مغز و درمان یبوست اشاره نمود. می توان گفت فندق پرکالری ترین آجیل ها محسوب می شود اما بسیاری از افراد از میزان کالری فندق و اشکال مختلف آن مانند فندق بو داده و روغن فندق مطلع نیستند. در این مقاله با کالری فندق در شکل های مختلف آن آشنا خواهیم شد.
کالری فندق خام
♥ هر 100 گرم فندق خام حاوی 628 کالری است.
ارزش غذایی فندق خام | |||
مقدار | 10 عدد فندق | 100 گرم | یک فنجان (خرد شده) |
کالری | 88 | 628 | 722 |
چربی | 8.5 گرم | 60.75 گرم | 69.86 گرم |
کربوهیدرات | 2.34 گرم | 16.7 گرم | 19.2 گرم |
پروتئین | 2.09 گرم | 14.95 گرم | 17.19 گرم |
هر 10 عدد فندق (حدود 14 گرم) دارای 88 کالری است. |
کالری فندق بو داده
♥ هر 100 گرم فندق بو داده حاوی 646 کالری است.
ارزش غذایی فندق بو داده | |
مقدار | 100 گرم |
کالری | 646 |
چربی | 62.4 گرم |
کربوهیدرات | 17.6 گرم |
پروتئین | 15.03 گرم |
کالری روغن فندق
♥ یک قاشق غذاخوری روغن فندق حاوی 120 کالری است.
ارزش غذایی روغن فندق | ||
مقدار | یک قاشق غذاخوری | 100 گرم |
کالری | 120 | 884 |
چربی | 13.6 گرم | 100 گرم |
کربوهیدرات | 0 گرم | 0 گرم |
پروتئین | 0 گرم | 0 گرم |
خواص فندق
از خواص فندق می توان به موارد زیر اشاره نمود:
- کاهش التهاب
- درمان کم خونی
- بهبود بیماری پارکینسون
- کنترل تعرق کف دست
- سلامت دستگاه گوارش
- سلامت و تقویت استخوان ها
- درمان استرس و افسردگی
- پیشگیری از ابتلا به دیابت
- درمان اسپاسم
- درمان یبوست
- سلامت دستگاه عصبی
- بهبود دردهای قاعدگی
- بهبود و افزایش عملکرد بدن
- یاری به افزایش سطح باروری
- یاری به درمان سرفه
- سلامت قلب و مغز: غنی از اسیدهای چرب امگا-3 که برای سلامت قلب و مغز مفید هستند.
- کاهش احتمال ابتلا به سرطان: حاوی آنتیاکسیدانهای قوی که میتوانند از بروز سرطان پیشگیری کنند.
- کنترل قند خون: فیبر موجود در فندق میتواند به کنترل قند خون کمک کند.
- تقویت سیستم ایمنی بدن: منبع غنی از آنتیاکسیدانها و ویتامینهای ضروری برای تقویت سیستم ایمنی بدن.
- سلامت پوست و مو: حاوی ویتامینهای E و B که برای سلامت پوست و مو ضروری هستند.
فعالیت های لازم برای سوزاندن 100 کالری
برای سوزاندن 100 کالری می توانید فعالیت های زیر را انجام دهید:
- پیاده روی ← 26 دقیقه
- طناب زدن ← 9 دقیقه
- شنا ← 15 دقیقه
- یوگا ← 20 دقیقه
- بالا رفتن و پایین آمدن سریع از پله ← 6 دقیقه
روشهای مصرف فندق:
- به عنوان میانوعده سالم و خوشمزه
- افزودن به سالادها، دسرها و نانهای خانگی
- استفاده در آشپزی برای افزودن طعم و بافت
- مصرف به صورت خردشده یا کامل
نکات مهم در مصرف فندق
- مصرف با اعتدال به دلیل کالری بالا
- احتمال واکنشهای آلرژیک در برخی افراد
- خطر افزایش وزن در صورت مصرف بیش از حد
- مناسب برای دوران بارداری به دلیل فیبر بالا
هشدارها و احتیاطها:
- افراد دارای آلرژی به فندق باید از مصرف آن خودداری کنند.
- مصرف بیش از حد فندق میتواند باعث اضافه وزن و چاقی شود.
- در صورت وجود هرگونه مشکل سلامتی، قبل از مصرف با پزشک مشورت کنید.
جمع بندی
فندق یک ماده غذایی پر کالری است. کالری فندق در هر 100 گرم فندق خام 628 کالری است. در حالی که هر 100 گرم فندق بو داده حاوی 646 کالری است.
این آجیل پر هوادار سرشار از ویتامین هاست و به عنوان یکی از بهترین منابع طبیعی دریافت ویتامین D به حساب می آید. اما فندق نیز مانند دیگر آجیل ها می تواند موجب بروز واکنش های آلرژیک در افراد شود. بعلاوه مصرف بیش از حد فندق ممکن است باعث بروز استفراغ، نفخ و افزایش گاز معده، همچنین چاقی شود..
خواص فندوق در دوران بارداری به میزان بالای فیبر موجود در آن برمی شود که می تواند به پیشگیری و درمان یبوست در دوران بارداری یاری کند.