کاشت 85 هزار اصله نهال در کهگیلویه و بویراحمد

به گزارش مجله سرگرمی، خبرنگاران/کهگیلویه و بویراحمد استاندار کهگیلویه و بویراحمد از کاشت 85 هزار اصله نهال در استان اطلاع داد و گفت: برای گسترش فرهنگ درختکاری نهال در اختیار همه مردم استان قرار داده گردد.

کاشت 85 هزار اصله نهال در کهگیلویه و بویراحمد

حسین کلانتری در شروع هفته درختکاری یک اصله نهال کاج کاشت و بر ترویج فرهنگ درختکاری در استان تاکید نمود و اضافه کرد: برای گسترش فرهنگ درختکاری، نهال در اختیار همه مردم استان قرار داده گردد.

وی با اشاره به اینکه حیات بشر با طبیعت و جنگل و درخت ارتباط دارد، اظهار کرد: کهگیلویه و بویراحمد جزء استان های برتر کشور در حوزه منابع طبیعی است و 90 درصد عرصه های را جنگل و مرتع پوشانده است.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه باید از منابع طبیعی حفاظت کنیم و آن را نیز توسعه دهیم، ادامه داد: با استفاده از فناوری های نوین و دانش روز و به کارگیری اقشار مختلف منابع طبیعی را توسعه دهیم.

کلانتری با اشاره به استفاده از ظرفیت سازمان های مردم نهاد، اعلام کرد: قطع درخت ستم به شهروندان یک شهر، استان و یک جامعه است.

وی در خاتمه از کاشت 85 هزار اصله نهال در استان اطلاع داد و عنوان نمود: برای گسترش فرهنگ درختکاری نهال در اختیار همه مردم استان قرار داده گردد.

همچنین، غلام حسین حکمتیان اصل، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کهگیلویه و بویراحمد با تاکید بر حفاظت از جنگل ها و مراتع گفت: به یاد جان باختگان منابع طبیعی و شهدا نهال کاری خواهیم داشت.

به گزارش خبرنگاران، وی با بیان اینکه 90 درصد استان کهگیلویه و بویراحمد عرضه منابع است، توضیح داد: آتش سوزی ها مهمترین تهدید منابع طبیعی است لذا با کاشت درخت این کمبودها و مسائل برطرف گردد.

لازم به ذکر است؛ استاندار همچنین در پروژه درختکاری شهرداری و شورای شهر حضور یافت و یک اصله درخت کاج در این نقطه از شهر یاسوج کاشت.

banima.ir: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای بانیما

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 22 فروردین 1401 بروزرسانی: 22 فروردین 1401 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 134293

به "کاشت 85 هزار اصله نهال در کهگیلویه و بویراحمد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کاشت 85 هزار اصله نهال در کهگیلویه و بویراحمد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید