کارگاه بین المللی تحریک الکتریکی مغز از روی جمجمه برگزار می گردد

به گزارش مجله سرگرمی، به گزارش خبرنگاران به نقل از دانشگاه علوم پزشکی تهران، کارگاه بین المللی تحریک الکتریکی مغز از روی جمجمه و نقش آن در توانبخشی روزهای دوشنبه و سه شنبه 24 و 25 دی ماه با تدریس و آموزش پروفسور Michael Nitsche مدیر دپارتمان روانشناسی و علوم اعصاب مرکز تحقیقات Leibniz دورتموند آلمان در دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می گردد.

کارگاه بین المللی تحریک الکتریکی مغز از روی جمجمه برگزار می گردد

هدف از برگزاری این کارگاه، آموزش جامع و تخصصی تحریک الکتریکی مغز در حوزه توانبخشی و آموزش مبانی الکتروفیزیولوژیک و کاربرد بالینی روش تحریک الکتریکی مغز در بیماران سکته مغزی برای درمان موارد اختلالات زبانی گفتاری و نیز اختلالات حرکتی و شناختی است.

تحریک الکتریکی مغز از روی جمجمه یکی از روش های نوین با دیدگاه علوم اعصاب است که بطور گسترده ای در سطح دنیا مورد استفاده قرار گرفته و نتایج قابل توجهی در زمینه های روانشناختی و روانپزشکی و اختلالات حرکتی گزارش شده است.

kashia.ir: کاشیا | مجله گردشگری و مسافرتی

nfliri.ir: مجله نیلوفری | مجله خبری تحلیلی نیلوفری

bushehrherfa.ir: مجله بوشهری ها، وبلاگ بچه محل های بوشهر

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 7 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 7 اردیبهشت 1401 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 10240

به "کارگاه بین المللی تحریک الکتریکی مغز از روی جمجمه برگزار می گردد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کارگاه بین المللی تحریک الکتریکی مغز از روی جمجمه برگزار می گردد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید