چوب به جای پلاستیک در حسگرهای هوشمند

به گزارش مجله سرگرمی، ایسنا نوشت: محققان دانشگاه سیمون فریزر پیروز به جایگزینی چوب به جای پلاستیک در حسگرهای دستگاه های مبتنی بر اینترنت اشیا شدند تا آینده صنعت الکترونیک را دچار تحول نمایند.

چوب به جای پلاستیک در حسگرهای هوشمند

دانشگاه سیمون فریزر و پژوهشگران سوئیسی در حال توسعه یک روش چاپ سه بعدی سازگار با محیط زیست برای فراوری حسگرهای اینترنت اشیا(IoT) هستند که در این حسگرهای جدید، مواد سلولزی حاصل از چوب جایگزین پلاستیک و مواد پلیمری می گردد که در حال حاضر در قطعات الکترونیکی استفاده می شوند.

وو سو کیم استاد دانشکده مهندسی سیستم های مکاترونیک در دانشگاه سیمون فریزر می گوید: روش چاپ سه بعدی حسگرهای سلولزی دوستدار محیط زیست می تواند داده ها را در طول عمر خود به صورت بی سیم انتقال داده و پس از سرانجام عمر می تواند بدون آلوده کردن محیط زیست رها گردد. این پیشرفت می تواند آینده صنایع الکترونیک را پاک تر کند. توسعه این حسگرها در آزمایشگاه پاورتک(PowerTech) صورت گرفته است، جایی که منشأ پیدایش چندین چاپگرفناورانه سه بعدی بوده است.

استفاده از چاپ سه بعدی به حسگرها اجازه می دهد تا در اشکال سه بعدی یا پارچه های موجود تعبیه و جاسازی شوند. کیم با چندین مؤسسه بین المللی همکاری می نماید. این پروژه جدید نیز با همکاری آزمایشگاه های فدرال سوئیس برای توسعه حسگرهای پاک مبتنی بر مواد سلولزی سازگار با محیط زیست صورت گرفته است. وی همچنین با دانشمندان مؤسسه علم و فناوری دائگو در کره جنوبی و یک شرکت توسعه جوهرهای هوشمند و قابل راهنمایی برای چاپ سه بعدی همکاری می نماید.

پیشرفت اخیر تأثیر قابل توجهی در توسعه فرآیندهای نیمه هادی و همچنین در صنعت دستگاه های پوشیدنی و صنعت نمایشگرها خواهد داشت. در این پروژه کاستی های متعارف فرآیند چاپ کنار رفت و نتیجه یک سیستم شد که از تئوری الکترومغناطیسی برای ترسیم دهها و صدها مدار مختلف با مقیاس میکرومتر در مکان مورد نظر و در شکل دلخواه استفاده می نماید. پروفسور یون گفت: فناوری که ما توسعه داده ایم می تواند آزادانه الگوهای مورد نظر را بر روی بستر الکترولیک پلیمر انعطاف پذیر بدون هیچ گونه جایگزین اضافی به خوبی چاپ کند، بنابراین از لحاظ فیزیکی بسیار مناسب تر و کارآمدتر است.

وی همچنین اضافه کرد: این تکنولوژی جدید چاپ فشرده قادر خواهد بود الگوهای ساده مدارهای گوناگون را به راحتی ایجاد کند، بنابراین انتظار می رود که در توسعه فناوری زمینه های تحقیق و توسعه پزشکی و زیستی نقش داشته باشد، زیرا می تواند الگوهای مختلفی را در زمان واقعی ایجاد کند.

این مطالعه در مجله Advanced Engineering Materials منتشر شده است.

5656

euroro.ir: اروپا: سفر به مهد فناوری و میراث دار تمدن باستانی روم و یونان

dorezamin.com: دور زمین: آشنایی با زیبایی های دنیا در مجله سرگرمی و گردشگری

منبع: خبرآنلاین
انتشار: 3 آذر 1400 بروزرسانی: 3 آذر 1400 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 12935

به "چوب به جای پلاستیک در حسگرهای هوشمند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چوب به جای پلاستیک در حسگرهای هوشمند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید