چطور قلیه میگو درست کنیم؟

به گزارش مجله سرگرمی، این بار می خواهیم دستور پخت اصیل یک غذای جنوبی را آموزش دهیم؛ طرز تهیه قلیه میگو که در خوزستان و شهرهای جنوبی مثل اهواز، آبادان و بوشهر یک غذای مجلسی به شمار می رود.

چطور قلیه میگو درست کنیم؟

غذاهای جنوبی از جمله خوشمزه ترین غذاهای ایرانی هستند و اگر طرفدار غذاهای دریایی باشید حتما از خوردن آن ها لذت خواهید برد. ما پیش از این دستور پخت قلیه با تن ماهی را هم آموزش داده بودیم، اما قلیه میگو حتی از این غذا هم خوشمزه تر است و احتمالا طرفداران بیشتری دارد.

قلیه میگو هم مانند دیگر غذاهای جنوبی با ادویه های معطری مانند فلفل قرمز و کاری مزه دار می شود. تمر هندی یکی دیگر از چاشنی های محبوب در جنوب است که به قلیه میگو و قلیه ماهی رنگی تیره می دهد. البته در برخی دستورها به جای تمر هندی از رب گوجه بیشتری استفاده و رنگ قلیه میگو قرمزتر می شود.

  • چطور سمبوسه جنوبی درست کنیم؟
  • جطور فلافل لبنانی درست کنیم؟

اگر از دستور پخت قلیه میگو خوشتان آمد از قلم نیاندازید به دیگر دستورهای پخت خبرنگاران مگ هم سر بزنید و از دستور پخت انواع غذاها، دسرها و شیرینی های ایرانی و فرنگی لذت ببرید.

مواد لازم (برای 5 نفر)

  • میگو پاک کرده: 500 گرم
  • گشنیز: 350 گرم
  • شنبلیله: 50 گرم
  • تمر هندی: 200 گرم
  • رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
  • پیاز رنده شده: 1 عدد بزرگ
  • سیر رنده شده: 1 بوته
  • آرد: 1 قاشق غذاخوری سرخالی
  • زعفران: 2 قاشق غذاخوری
  • زردچوبه، ادویه کاری، فلفل قرمز و نمک: به میزان لازم

طرز تهیه قلیه میگو

1.

آب پیاز رنده شده را برای مزه دار کردن میگو جدا کنید و خود پیاز را با روغن تفت دهید. بعد از طلائی شدن پیاز، سیر له شده و ادویه ها (به جز نمک) را اضافه کنید.

2.

بعد از تفت خوردن سیر و ادویه ها رب گوجه فرنگی و آرد را اضافه و مواد را باهم مخلوط کنید.

3.

حالا سبزی قلیه (شامل 350 گرم گشنیز و 50 گرم شنبلیله) را که قبلا به طور جداگانه سرخ کرده بودید، اضافه کنید.

نکته: مقدار تعیین شده برای سبزی قلیه مربوط به سبزی تازه است که طبیعتا پس از سرخ شدن وزن و حجم کمتری پیدا می کند.

4.

تمر هندی را در 2 لیوان آب جوش حل و از صافی رد کنید.

5.

میگوها را با آب پیاز، نمک، زردچوبه و زعفران در یک تابه دیگر به مدت 5 دقیقه با حرارت متوسط در روغن تفت دهید.

نکته: میگو نباید بیش از حد تفت بخورد یا سرخ شود، چرا که بافت آن سفت می شود.

6.

تمر هندی را به تابه سبزی اضافه کنید.

نکته: ترشی انواع تمر هندی با هم متفاوت است، پس در اضافه کردن آن احتیاط کنید تا خورش شما بیش از حد ترش نشود.

7.

تا رسیدن به غلظت دلخواه آب جوش به ترکیب سبزی و تمر هندی اضافه کنید و اجازه دهید خورش برای مدت یک ساعت با درب بسته بپزد.

8.

15 دقیقه مانده به پایان پخت و زمانی که خورش روغن انداخت، میگوها را اضافه و نمک خورش را تنظیم کنید.

bigkurosh.ir: مجله کوروش بزرگ، وبلاگ خبری، تاریخی و تحلیلی

faceraz.ir: فیس راز | گفتگو و همدلی راه حل رفع همه مشکلات

منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 25 آبان 1400 بروزرسانی: 25 آبان 1400 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 100825

به "چطور قلیه میگو درست کنیم؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چطور قلیه میگو درست کنیم؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید