چرا برخی ها همواره احساس گرسنگی می نمایند؟

به گزارش مجله سرگرمی، تحقیقات جدید نشان می دهد افرادی که چندین ساعت پس از خوردن غذا دچار افت شدید قند خون می شوند، مرتب احساس گرسنگی می نمایند.

چرا برخی ها همواره احساس گرسنگی می نمایند؟

به گزارش،تحقیقات جدید نشان می دهد افرادی که چندین ساعت پس از خوردن غذا دچار افت شدید قند خون می شوند، مرتب احساس گرسنگی نموده و صد ها کالری بیشتر از دیگران در طول روز مصرف می نمایند.

طبق تحقیقی که در مجله نیچر متابولیسم منتشر شده است محققان کینگز کالج لندن و شرکت علوم پزشکی ZOE شامل دانشمندان دانشکده پزشکی و بهداشت عمومی هاروارد، بیمارستان عمومی ماساچوست، دانشگاه ناتینگهام، دانشگاه لیدز و دانشگاه لوند در سوئد، دریافتند که افرادی که دو تا چهار ساعت پس از خوردن غذا سطح قند خون آن ها به طور قابل ملاحظه ای دچار افت می گردد، محتمل است زودتر احساس گرسنگی نمایند و به طور متوسط حدود 300 کالری بیشتر از افرادی با کمترین افت قند خون مصرف نمایند.

این گروه تحقیقاتی داده هایی با جزییات بسیار درباره واکنش قند خون و سایر نشانگر های سلامتی را از هزار و 70 نفر بعد از خوردن صبحانه های استاندارد و وعده های غذایی آزاد طی یک دوره دو هفته ای جمع آوری کردند. در این تحقیق 8 هزار و 626 وعده غذایی استاندارد و به دنبال آن 71 هزار و 715 وعده غذایی آزاد آنالیز شدند. صبحانه های استاندارد بر اساس کلوچه هایی بود که حاوی مقدار یکسان کالری بودند، اما از نظر ترکیبات کربوهیدرات، پروتئین، چربی و فیبر متفاوت بودند. همچنین میزان قند خون ناشتای شرکت نمایندگان در این تحقیق برای آنالیز میزان پردازش قند در بدن اندازه گیری شد.

شرکت نمایندگان در تحقیق از نمایشگر مداوم قند خون (CGM) استفاده کردند تا سطح قند خون خود را در کل مدت مطالعه اندازه گیری نمایند و همچنین با وسیله دیگر که پوشیدنی بود بر فعالیت و خواب آن ها نظارت شد. آن ها همچنین میزان گرسنگی و هوشیاری را با استفاده از یک اپلیکیشن تلفن، به همراه زمان دقیق و آنچه که در طول روز می خوردند ثبت کردند.

مطالعات قبلی در خصوص قند خون بعد از خوردن غذا بر نحوه بالا و پایین آمدن سطح آن در دو ساعت اول بعد از خوردن وعده غذایی متمرکز بود که به اوج قند خون معروف است. با این حال، پس از تجزیه و تحلیل داده ها تیم تحقیقاتی متوجه شد که بعضی از افراد دو تا چهار ساعت از اوج اولیه، افت قندی قابل توجهی را تجربه کردند و سطح قند خون آن ها قبل از بازگشت سریع، پایین تر از حد اولیه بود.

افرادی که بیشترین افت قند خون را تجربه کردند 9 درصد افزایش گرسنگی داشتند و به طور متوسط حدود نیم ساعت زودتر وعده غذایی بعدی خود را به نسبت افراد با کمترین افت قند خون حتی اگر وعده های غذایی یکسانی داشتند صرف کردند.

افراد با بیشترین افت قند خون همچنین در طی سه تا چهار ساعت پس از صبحانه، 75 کالری بیشتر و در کل روز حدود 312 کالری بیشتر از افراد با کمترین افت قند خون مصرف کردند. این نوع الگو به طور بالقوه می تواند در طی یک سال به 20 پوند (9 کیلوگرم) افزایش وزن تبدیل گردد.

دکتر سارا بری از کینگز کالج لندن در این زمینه گفت: مدت هاست که گمان می رود سطح قند خون نقش مهمی در مهار گرسنگی دارد، اما مطالعات قبلی بی نتیجه بوده است. ما اکنون نشان داده ایم که افت قند بهترین پیش بینی نماینده گرسنگی و دریافت کالری متعاقب آن نسبت به اوج اولیه قند خون پس از غذا خوردن است. به این ترتیب نحوه تفکر ما درباره رابطه بین سطح قند خون و غذایی که می خوریم تغییر پیدا می نماید.

پروفسور آنا والدس از دانشکده پزشکی ناتینگهام که راهنمایی تیم تحقیقاتی را بر عهده داشت گفت: بسیاری از مردم برای لاغر شدن کوشش می نمایند، اما تنها چند صد کالری اضافی در هر روز می تواند به چندین کیلو وزن بیشتر منجر گردد. کشف ما این است که میزان افت قند خون بعد از خوردن غذا تاثیر زیادی بر گرسنگی و اشتها دارد و به مردم یاری می نماید تا توانایی بیشتری در کنترل وزن و سلامتی خود در طولانی مدت داشته باشند.

شرکت نمایندگان در تحقیق با وعده های غذایی یکسان با یکدیگر مقایسه شدند و تعیین شد تغییرات زیادی بین سطح قند خون افراد وجود دارد. محققان همچنین هیچ ارتباطی بین سن، وزن بدن یا شاخص توده بدنی پیدا نکردند گرچه مرد ها به طور متوسط کمی بیشتر از زن ها افت میزان قند خون داشتند.

گرچه ممکن است ژنتیک و بیولوژی در ایجاد افت شدید قند خون تاثیر داشته باشد، اما انتخاب مواد غذایی و میزان فعالیت تاثیر بیشتری بر نوسانات قند خون دارد؛ بنابراین اگر فردی با افت قند خون بالا متولد شده باشد خوردن غذا های سرشار از فیبر و دارای قند ساده اندک می تواند به تنظیم قند خون یاری کند. همچنین سطح فعالیت در طول روز نیز موثر است.

این مطالعه نشان داده است که یک رژیم غذایی گیاهی با غذا های حاوی فیبر بالا شامل سبزیجات، میوه ها، آجیل ها، غلات سبوس دار به ثابت نگه داشتن سطح قند خون در مقایسه با رژیم غذایی پر از شکر افزودنی و کربوهیدرات های ساده یاری می نماید.

این تحقیق نشان داده است که انتخاب غذا هایی با بیولوژی منحصر به هر فرد می تواند به افراد یاری کند تا مدت زمان بیشتری احساس سیری نمایند و در کل کمتر غذا بخورند.

منبع: یورونیوز

tani-buy.ir: مجله تانی بای: مقالات اقتصادی و کسب و کار

fungroups.ir: گروه سرگرمی: مجله و انجمن سرگرمی

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 20 بهمن 1400 بروزرسانی: 20 بهمن 1400 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 142228

به "چرا برخی ها همواره احساس گرسنگی می نمایند؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چرا برخی ها همواره احساس گرسنگی می نمایند؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید