چرا ایرلاین ها بدهی مردم را نمی دهند؟

به گزارش مجله سرگرمی، به گزارش خبرنگاران، حرمت الله رفیعی توضیح داد: این بدهی ایرلاین ها به مردم مربوط به مسائل اخیر و عدم امکان سفر به دلیل کرونا و کنسلی سفر است.

چرا ایرلاین ها بدهی مردم را نمی دهند؟

وی اضافه کرد: انجمن دفاتر مسافرتی و گردشگری نمی تواند این هزینه مردم را از ایرلاین ها پس بگیرد بار ها به کرات از مسئولان نظارتی درخواست شده و مکاتباتی در این خصوص انجام شده، اما مسئولان تنها به صدرو بخشنامه اکتفا کردند.

رفیعی اعلام کرد: پول در حساب ایرلاین هاست و مشغول بازی با پول مردم هستند و از پس دادن پول مردم خوداری می نمایند.

رئیس انجمن دفاتر مسافرتی و گردشگری کشور توضیح داد: ایرلاین ها با زورگویی اعلام می نمایند که پول مردم در 6 ماه تا یک سال دیگر پرداخت می نمایند و بعضی دیگر ضمن کسر مقادیری از مطالبات مردم، پرداخت آن را نیز به آینده موکول کردند.

منبع: میزان

بارازعلی: بارازعلی | مجله گردشگری و مسافرتی جاذبه های ایران

باتسک: باتسک | مجله گردشگری، موفقیت، پزشکی، سلامت، مد و لباس

صبح مهریز: صبح مهریز | مجله فروش و راهکارهای بازاریابی مدرن و دیجیتالی

منبع: تجارت نیوز
انتشار: 16 مرداد 1400 بروزرسانی: 16 مرداد 1400 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 87702

به "چرا ایرلاین ها بدهی مردم را نمی دهند؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چرا ایرلاین ها بدهی مردم را نمی دهند؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید