چالش خودپستچی گری در کشور!

به گزارش مجله سرگرمی، مدیرکل پست استان سمنان گفت: پست استان سمنان همچنان زیان ده است و از این رو ضریب تعادل ما 75 درصد اعلام شده و این بدان معنی است که پست استان باید 75درصد هزینه های خود را از محل ارائه خدمات کسب و مابقی آن را از پست کشور تامین کند.

چالش خودپستچی گری در کشور!

به گزارش خبرنگار خبرنگاران، نصرت الله مشیری در نشست خبری با اصحاب رسانه این استان که به مناسبت روز جهانی پست انجام شد، بر لزوم کوشش برای جذب ترافیک بالقوه موجود در استان تاکید نمود و افزود: اگر بتوانیم که ترافیک پستی موجود را جذب کنیم می توانیم به درآمد پیش بینی شده برسیم.

مدیرکل پست استان سمنان با بیان اینکه وزیر ارتباطات بر افزایش دو برابری ترافیک پستی تاکید نموده گفت: البته دکتر جهرمی تاکید نمودند که این مهم در شرایط فعلی به تنهایی از عهده پست برنمی آید لذا در همین راستا به دو اپراتور بخش خصوصی مجوز فعالیت دادند.

وی با بیان اینکه قانون صراحتا اعلام نموده هر مرسوله ای که یک گیرنده و یک دریافت کننده دارد باید جابجایی آن در فرآیند پست انجام گردد افزود: متاسفانه امروز پست در این ارتباط با چند چالش جدی و از جمله خودپستچی گری و رقبای غیررسمی همچون راه آهن، تعاونی ها و خاتمهه های بار و مسافر که مبادرت به جابجایی مرسولات می پردازند، روبرو است.

مشیری با بیان اینکه پست با راه آهن و خاتمهه های بار و مسافر وارد مذاکره شده افزود: در حال حاضر به گونه ای برنامه ریزی شده که این بخش ها نیز به عنوان ذی نفعان در این چرخه جابجایی مرسولات قرار بگیرند لذا امیدواریم این مشکل نیز برطرف گردد.

وی از فعالیت 268 واحد پستی فعال در سطح این استان اطلاع داد و گفت: 83 واحد از این واحدهای پستی در سطح شهرهای استان و ماباقی نیز در مناطق روستایی استان مشغول خدمت به مردم استان هستند.

مدیرکل پست استان سمنان همچنین از وجود 21 خط پستی فعال در این استان اطلاع داد و اظهار کرد: ماهانه بالغ بر یک میلیون مرسوله پستی به وسیله همکاران ما در سطح استان جابجایی می گردد که 300 هزار مرسوله آن مرسوله وارده است.

وی با اشاره به تکمیل طرح جی نف در دو شهرستان سمنان و شاهرود افزود: تا خاتمه سال جاری دیگر شهرستان های استان در قالب در این طرح دارای نشانی استاندارد می شوند.

مشیری از شناسایی بالغ بر 78 هزار مکان پستی در دو شهر سمنان و شاهرود در قالب طرح جی نف اطلاع داد و گفت: سال جاری قرار است این طرح در سراسر کشور اجرایی گردد.

banima.ir: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای بانیما

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 8 آبان 1400 بروزرسانی: 8 آبان 1400 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 4628

به "چالش خودپستچی گری در کشور!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چالش خودپستچی گری در کشور!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید