پلی تاریخی که نامش را کمتر شنیده اید
به گزارش مجله سرگرمی، پل ها نقش زیادی در روایت تاریخ دارند و گذشته هنر معماری را به بهترین شکل جلوه می دهند.
شهر تاریخی اصفهان که از گذشته تا به امروز توجه گردشگران زیادی را به خود جلب نموده است، با وجود رودخانه زاینده رود، پل های تاریخی متعددی را در خود جای داده است و بیشتر ما با بعضی از این پل ها همچون سی و سه پل یا پل الله وردی خان و پل خواجو آشنا هستیم؛ اما کمتر نام پل چوبی یا پل جویی را شنیده ایم.
پل چوبی با عرض کم و طول 147 متر میان پل های الله وردی خان و خواجو قرار گرفته است. این پل در سال 1065 قمری به دستور شاه عباس دوم میان کاخ هفت دست و کوشک آیینه خانه ساخته شده است.
برج شش گوشه وسط پل چوبی با چشمه های آب جاری به افرادی که از روی پل می گذرند، آرامش می دهد.
پل چوبی در گذشته فقط محل عبور خانواده شاه صفوی، امیران و بزرگان بوده است. مهمان ها و سفرایی هم که اجازه ملاقات با شاه عباس دوم را داشتند، می توانستند از روی این پل عبور نمایند.
منبع: گردشبانeuroro.ir: تور اروپا ارزان قیمت، تور ایتالیا، تور فرانسه، تور اسپانیا
faceraz.ir: فیس راز | گفتگو و همدلی راه حل رفع همه مشکلات
foroshgahak.ir: فروشگاه کوچک | مجله آموزشی سیستم های مدیریت فروش