پشت صحنه صنعت باتری سازی در انگلیس
به گزارش مجله سرگرمی، دیوید گرین وود، یکی از کسانی که صنعت باتری سازی انگلیس به او مدیون است، از پیشرفت های این صنعت و چالش هایی که در پیش روی او واقع شده است پرده برداشت.
به گزارش خبرنگار ، صنعت فراوری باتری انگلیس تا حد زیادی به پروفسور دیوید گرین وود مدیون است. او کسی است که سالیان زیادی از عمر خود را صرف کار بر روی فراوری باتری های پیشرفته گذاشته است. البته گرین وود با 150 محقق دیگر همراهی می شود و او در انجام این تحول ها تنها نیست. کوشش آن ها برای ایجاد باتری های مالی تر است که بتوانند در صنعت خودروسازی جهش بزرگی ایجاد نمایند.
گرین وود در یکی از مصاحبه های خود درباره اهمیت صنعت باتری سازی چنین شرح داد: هنگامی که شما قصد دارید یک خودروی برقی بخرید، باتری قسمتی است که تقریبا تمام بخش های خودرو را کنترل می نماید. هزینه ساخت باتری نصف هزینه ساخت کل خودرو را شامل می شود.
جالب است بدانید تاریخچه خودرو های برقی به قبل تر از آن چه ما تصور می کنیم باز می شود. گفته می شود در دهه 1910 این خودرو ها حتی از برادر بنزینی خود محبوب تر بودند. اما در دهه 1920 با با بنیان گذاری استاندارد های سوختی و بهبود عملکرد خودروها، ورق به نفع خودرو های بنزینی برگشت. اما اکنون به دلیل آسیب های زیادی که این خودرو ها به طبیعت زده اند بیشتر خودروسازان در حال کوشش برای یک خودروی برقی با کارایی بالا هستند که بتواند بهترین جایگزین برای خودرو های سوختی شود.
چندین سال پیش هزینه باتری یک خودرو برقی به ازای هر کیلووات ساعت 780 پوند بود. این هزینه چهار پنچم کاهش پیدا نموده و اکنون به 155 پوند رسیده است. علاوه بر این اکنون ظرفیت باتری های استفاده شده در خودرو های برقی دو برابر شده است.
گرین وود درباره تفاوت خودرو برقی هشت سال پیش با امروز می گوید: اگر برای شما در سال 2010 یک خودرو می ساختم و آن را با یک نمونه دیگر که از فناوری امروز استفاده می نماید جایگزین می کردم، باید انتظار داشته باشید که این خودرو دو برابر مدل پیشین خود مسافت طی نموده و هزینه های آن چهار پنجم کاهش پیدا کند.
اما به عقیده او این رشد سریع دیگر ادامه نخواهد داشت و برای باقی جهت پیشرفت احتیاج به نوآوری های بیشتری است. او معتقد است در 8 الی 10 سال آینده باید باتری های لیتیوم یونی را توسعه دهند تا بتوان پیشرفت در این صنعت را دوباره دید.
گرین وود در بخشی از مصاحبه خود به مسئله هزینه های شارژ این خودرو اشاره نمود. به عقیده او چالش های مختلفی پیش روی این مسئله وجود خواهد داشت و باید برای آن فکری کرد.
محصولات آینده اپل جهان را شگفت زده خواهد نمود +جزئیات
منبع: باشگاه خبرنگاران جوانdorezamin.com: دور زمین: آشنایی با زیبایی های دنیا در مجله سرگرمی و گردشگری
pariha.com: پریها مجله گردشگری، خبری، موفقیت، آشپزی و سرگرمی میباشد.