پرورش انسولین گیاهی در مازندران

به گزارش مجله سرگرمی، کارلا خربزه ای تلخ مزه است که مصرف 2 هزار گرم از آن به مدت 4 هفته می تواند کاهش متوسطی در سطح قند خون ایجاد کند.

پرورش انسولین گیاهی در مازندران

به گزارش گروه استان های خبرنگاران، کارلا خربزه ای تلخ مزه و بومی منطقه آسیای جنوبی و آفریقا است اما حالا 3 سالی می گردد که در مازندران به کشت آن روی آورده اند.

این میوه از دو بخش پوسته تلخ و هسته ای با روکش ژله ای و شیرین تشکیل شده که به روش های مختلفی مصرف می گردد.

استقبال عمومی باعث شده تا تنها در 3 سال سطح زیر کشت این محصول در مازندران از 2 بوته به سه هکتار برسد.

مطالعات صورت گرفته بر روی 40فرد مبتلا به دیابت نشان می دهد که مصرف 2هزار گرم خربزه تلخ برای 4 هفته می تواند کاهش متوسطی در سطح قند خون ایجاد کند.

تنها در 100 متر مربع زمین، می توان پانصد کیلوگرم خربزه تلخ برداشت کرد.

banima.ir: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای بانیما

namasho.com: نماشو: آگهی رایگان، رپورتاژ خبری، طراحی سایت، سئو و بهینه سازی وبسایت

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 17 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 17 اردیبهشت 1401 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 160215

به "پرورش انسولین گیاهی در مازندران" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "پرورش انسولین گیاهی در مازندران"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید