پرورش انسولین گیاهی در مازندران
به گزارش مجله سرگرمی، کارلا خربزه ای تلخ مزه است که مصرف 2 هزار گرم از آن به مدت 4 هفته می تواند کاهش متوسطی در سطح قند خون ایجاد کند.

به گزارش گروه استان های خبرنگاران، کارلا خربزه ای تلخ مزه و بومی منطقه آسیای جنوبی و آفریقا است اما حالا 3 سالی می گردد که در مازندران به کشت آن روی آورده اند.
این میوه از دو بخش پوسته تلخ و هسته ای با روکش ژله ای و شیرین تشکیل شده که به روش های مختلفی مصرف می گردد.
استقبال عمومی باعث شده تا تنها در 3 سال سطح زیر کشت این محصول در مازندران از 2 بوته به سه هکتار برسد.
مطالعات صورت گرفته بر روی 40فرد مبتلا به دیابت نشان می دهد که مصرف 2هزار گرم خربزه تلخ برای 4 هفته می تواند کاهش متوسطی در سطح قند خون ایجاد کند.
تنها در 100 متر مربع زمین، می توان پانصد کیلوگرم خربزه تلخ برداشت کرد.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوانbanima.ir: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای بانیما
namasho.com: نماشو: آگهی رایگان، رپورتاژ خبری، طراحی سایت، سئو و بهینه سازی وبسایت