پرده برداری حسینی از اتفاقات داخلی سایپا، بازیکنان علیه کارخانه

به گزارش مجله سرگرمی، به گزارش خبرنگاران، تیم والیبال سایپا از جمله تیم های حاضر در لیگ برتر به شمار می رود که ابتدای فصل با هزینه بسیار اقدام به جذب بازیکنان و ستاره ها کرد. در اواسط رقابت ها، مصطفی کارخانه سرمربی تیم به یک باره کناره گیری کرد و دلایل آن معلوم نشد. به دنبال جدایی کارخانه و حضور ناصر شهنازی در تیم، امیر حسینی و رضا صفایی نیز از تیم جدا شدند. امیر حسینی پس از ناکامی سایپا و حذف در مرحله نخست پلی آف از دلایل ناکامی این تیم صحبت کرد.

پرده برداری حسینی از اتفاقات داخلی سایپا، بازیکنان علیه کارخانه

امیر حسینی در مصاحبه با خبرنگاران درباره ناکامی تیم پیکان به مرحله پلی آف رقابت های لیگ برتر والیبال گفت: زمانی که وارد تیم پیکان شدم، این تیم از ابتدا بد بسته شده بود و بازیکنان با یکدیگر مطابقت نداشتند. تمام کارشناسان اذعان دارند که تیمی پیروز خواهد شد که تمام بخش های آن با هم همخوانی داشته باشد. متأسفانه در تیم های بال زن نداشتیم، تیم بسیار جوان بود و بازیکن باتجربه ای که مسئولیت پذیر باشد، در اختیار نداشتیم.

* امیدوارم تیم درخور شأن پیکان برای فصل آینده آماده کنیم

وی ادامه داد: رضا صفایی را به تیم اضافه کردیم که متأسفانه او بیشتر از دو بازی نتوانست با تیم همکاری کند، دوبار دچار آسیب دیدگی شد. صفایی نتوانست یاریی به تیم کند و باری از دوش تیم بردارد. امیدوارم در ادامه بتوانیم این نواقص را رفع و تیم درخور شأن پیکان برای فصل آینده آماده کنیم چرا که همه جهان والیبال ایران را با تیم پیکان می شناسند و همواره این تیم زبانزد آسیایی ها بوده است.

حسینی در پاسخ به این سئوال که آیا فصل آینده همراه تیم پیکان خواهد بود یا خیر؟ گفت: امیدوار هستم اگر قسمت شود و خدا یاری کند، در کنار تیم خواهم ماند.

پاسور حرفه ای والیبال ایران در پاسخ به سئوال دیگری مبنی بر اینکه افراد بسیاری دلایل حذف سایپا از مسابقات را نبود شما می دانند، نظرتان در این باره چیست؟ اضافه کرد: نمی توان گفت دلیل من بودم. پس از حضور ناصر شهنازی در تیم، به دلیل مسائل درون تیمی و اخلاقی، نمی توانستم با او همکاری داشته باشم به همین دلیل درخواست جدایی از تیم را دادم. نخستین بار، فصل گذشته در نیم فصل خواهان جدایی از تیم بودم، اما این اجازه به من داده نشد. در آغاز فصل جدید نیز با کاشانی مدیرعامل تیم صحبت کردم که نمی توانم با شهنازی همکاری داشته باشم.

* اگر آرامش نداشته باشم، بازدهی خوبی نخواهم داشت

وی تأکید کرد: شهنازی را از نظر فنی و والیبالی بسیار قبول دارم و او یکی از مربیان خوب ایران است اما از نظر اخلاقی با یکدیگر مطابقت نداشتیم به همین دلیل نمی توانستم با او کار کنم. با آمدن کارخانه در تیم ماندم ولی در ادامه مجدداً شهنازی به تیم بازگشت. همه مجموعه باشگاه می دانستند که من با شهنازی نمی توانم در قالب یک تیم فعالیتی داشته باشم ولی با این وجود باشگاه شهنازی را به تیم ملحق کرد به همین دلیل تقاضای جدایی از تیم را دادم و اعلام کردم که می خواهم با آرامش به کارم ادامه دهم چرا که اگر آرامش نداشته باشم، بازدهی خوبی نخواهم داشت.

* مدیریت سایپا یاری می کرد تیم قهرمان می شد

حسینی به دلایل عدم پیروزیت تیم سایپا اشاره و تأکید کرد: تمام اینها به مدیریت و خود باشگاه سایپا برمی شود. اگر مدیران این باشگاه یاری می کردند، صد درصد سایپا می توانست قهرمان شود چون از نظر مُهره، یک سر و گردن بالاتر از تمام رقبا بودیم و می توانستیم با مدیریت باشگاه، به قهرمانی برسیم.

پاسور والیبال ایران ادامه داد: متأسفانه مدیریت باشگاه مدام تغییر کرد و این به تمام ارکان باشگاه صدمه زد. هر مدیری سلیقه خاص خود را دارد. متأسفانه در ورزش ایران کارها طبق اصول پیش نمی رود. اگر سیستم و برنامه مدونی داشته باشیم، با تغییر هر مدیر، نباید برنامه نیمه کاره رها شود اما با هر تغییر مدیریتی، کل سیستم تغییر می نماید.

* کاری کردند تا بازیکنان مقابل کارخانه قرار بگیرند

وی تأکید کرد: سایپا در نیم فصل نخست شرایط بسیار خوبی داشت اما هر چه به اواسط لیگ نزدیک می شدیم، مصطفی کارخانه را تحت فشار می گذاشتند؛ به بازیکنان ناهار نمی دادند. همچنین چسب و وسایل پزشکی در اختیار بازیکنان قرار نمی گرفت و درواقع کاری کردند تا بازیکنان مقابل کارخانه قرار بگیرند. اینها با شخصیت کارخانه جور نبود و در نتیجه او از سمت خود کناره گیری کرد. تمام این اتفاقات از قبل پیش بینی شده بود. من نیز نمی خواستم در چنین شرایطی باقی بمانم. سایپا سرمایه گذاری خوبی نموده بود اما نگذاشتند که این سرمایه به بار بنشیند.

حسینی در انتها گفت: متأسفم که سایپا به هدفش نرسید، این تیم را دوست داشتم و برایش زحمت کشیدم. به تک تک بازیکنان ایمان داشتم و آنها جزو بهترین های ایران هستند اما نشد که به هدفشان برسند.

kheimehnews.ir: خیمه نیوز، با مجله اخبار شامگاهی خیمه نیوز همراه شوید.

italyro.ir: تور ونیز: سفر به اروپای شگفت انگیز

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 17 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 17 اردیبهشت 1401 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 133992

به "پرده برداری حسینی از اتفاقات داخلی سایپا، بازیکنان علیه کارخانه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "پرده برداری حسینی از اتفاقات داخلی سایپا، بازیکنان علیه کارخانه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید