پاکدامن با شکست کاپیتان قهرمان اسلحه سابر کشور شد

به گزارش مجله سرگرمی، علی پاکدامن با پیروزی برابر مجتبی عابدینی به عنوان قهرمانی رقابت های شمشیربازی اسلحه سابر کشور دست یافت.

پاکدامن با شکست کاپیتان قهرمان اسلحه سابر کشور شد

به گزارش خبرنگاران و به نقل از روابط عمومی فدراسیون شمشیربازی، رقابت های شمشیربازی اسلحه سابر مردان به میزبانی تهران برگزار گردید و علی پاکدامن توانست قهرمانی بخش انفرادی را از آن خود کند.

پاکدامن از تیم تهران در فینال رقابت ها برابر مجتبی عابدینی نماینده تیم مازندران به برتری رسید و مقام نخست را از آن خود کرد.

محمد فتوحی و محمد رهبری از یزد و گیلان هم سوم مشترک را به دست آوردند.

در بخش تیمی هم تیم یزد با شکست آذربایجان شرقی و تهران با شکست مازندران فینالیست شدند که در فینال نیز تهران 45 بر 33 پیروز شد و مقام قهرمانی را کسب کرد.

تیم تهران با ترکیب احمد امینی، مهدی عاشوری، علی پاکدامن و نیما زاهدی و یزد با ترکیب محمد فتوحی، شهریار گلزار، مهدی نولایی و محمو سازنچیان در این رقابت ها شرکت کردند.

dorezamin.com: دور زمین: آشنایی با زیبایی های دنیا در مجله سرگرمی و گردشگری

pariha.com: پریها مجله گردشگری، خبری، موفقیت، آشپزی و سرگرمی میباشد.

منبع: خبرگزاری تسنیم
انتشار: 22 فروردین 1401 بروزرسانی: 22 فروردین 1401 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 7806

به "پاکدامن با شکست کاپیتان قهرمان اسلحه سابر کشور شد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "پاکدامن با شکست کاپیتان قهرمان اسلحه سابر کشور شد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید