شرایط حضور مردم در مناطق چهارگانه محیط زیست در سیزده بدر

به گزارش مجله سرگرمی، فرمانده یگان حفاظت محیط زیست کشور از کاهش 90 درصدی حضور مردم در مناطق چهارگانه تحت مدیریت سازمان محیط زیست کشور اطلاع داد.

شرایط حضور مردم در مناطق چهارگانه محیط زیست در سیزده بدر

به گزارش خبرنگاران، سرهنگ جمشید محبت خانی با اشاره به اجرای طرح خلوت سازی توسط محیط بان ها و همچنین ممنوعیت تردد در مناطق چهارگانه تحت مدیریت سازمان محیط زیست کشور (پارک های ملی، پناهگاه ای حیات وحش، آثار طبیعی ملی و مناطق حفاظت شده در سراسر کشور) خصوصا در روز طبیعت اظهار کرد: امروز همزمان با روز طبیعت محیط بانان با آمادگی 100 درصدی در پارک ها حضور دارند و از تردد افراد ممانعت می نمایند، به لطف خدا ترددها به شدت کاهش یافته است.

وی ادامه داد: با اجرای طرح خلوت سازی از نهم فروردین ترددها کاهش یافته و مردم نیز همکاری خوبی با خادمان خود در نیروی انتظامی و همچنین سایر نیروهای امدادی، پلیس راهور و ... دارند.

فرمانده یگان حفاظت محیط زیست کشور توضیح داد: امروز همزمان با روز طبیعت و اعمال محدودیت های تردد آمار حضور مردم خصوصا در بوستان طبیعت و پارک پردیسان به صفر رسیده است.

به گزارش سایت پلیس، محبت خانی با بیان اینکه مهم ترین روش پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا، رعایت بهداشت فردی و جمعی است، تاکید نمود: خواهان همکاری بیش از پیش مردم با محیط بان ها و ماموران پلیس هستیم؛ همچنین از کوشش تمامی افرادی که شبانه روز در حال خدمت رسانی به مردم هستند، قدردانی می کنیم.

banima.ir: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای بانیما

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 22 فروردین 1401 بروزرسانی: 22 فروردین 1401 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 80906

به "شرایط حضور مردم در مناطق چهارگانه محیط زیست در سیزده بدر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "شرایط حضور مردم در مناطق چهارگانه محیط زیست در سیزده بدر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید