واکنش دادستان تهران به ادعای وکیل معزول نجفی درباره یک شخص ناشناس در ماجرای قتل میترا استاد

به گزارش مجله سرگرمی، دادستان تهران به ادعای محمود علیزاده طباطبایی وکیل معزول شده در پرونده قتل مرحوم میترا استاد واکنش نشان داد.

واکنش دادستان تهران به ادعای وکیل معزول نجفی درباره یک شخص ناشناس در ماجرای قتل میترا استاد

فارس نوشت: سیدمحمود علیزاده طباطبایی؛ وکیل محمدعلی نجفی در پرونده قتل مرحومه میترا استاد از چندی پیش ادعایی را مبنی بر دستگیری و آزادی یک شخص ناشناس را در پرونده قتل مرحوم میترا استاد عنوان نموده است.

علیزاده طباطبایی مدعی شده فردی از لحظه اول قبل از ورود دختر، داماد و راننده آقای نجفی و پسر خانم میترا استاد داخل منزل بوده که وقتی اینها داخل منزل می شوند وی آنجا بوده است.

وی در ادامه اظهارات خود مدعی شده این فرد دستگیر می گردد و خودش را مأمور یکی از نیروهای امنیتی و اطلاعاتی معرفی می نماید، وی ساعتی بعد ازاد می گردد و در کمال تعجب هیچ اثری از آن فرد اکنون در پرونده نیست.

علی القاصی دادستان تهران ضمن تکذیب ادعای علیزاده طباطبایی، توضیح داد: دستگاه قضایی اصلا به اثبات این موضوع نرسید و این ادعا را تأیید نمی کنیم.

وی اظهار داشت: صِرف هر ادعایی دلیل و مدرک نمی گردد اما شرایط برای آنالیز هر ادعایی فراهم است البته آنالیز ادعا به معنای تایید آن نیست و تنها اگر ابهامی باشد از بین می رود.

به گفته دادستان تهران پرونده قتل مرحومه میترا استاد پس از برطرف ابهامات دیوان تصمیم گیری می گردد.

پرنده پارسی: پرنده پارسی: آخرین اخبار و مقالات خبری و تحلیلی

دور زمین: دور زمین: آشنایی با زیبایی های دنیا در مجله سرگرمی و گردشگری

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 15 شهریور 1400 بروزرسانی: 15 شهریور 1400 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 49023

به "واکنش دادستان تهران به ادعای وکیل معزول نجفی درباره یک شخص ناشناس در ماجرای قتل میترا استاد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "واکنش دادستان تهران به ادعای وکیل معزول نجفی درباره یک شخص ناشناس در ماجرای قتل میترا استاد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید