واکسیناسیون حداکثری در راس همه برنامه های دولت واقع شده است

به گزارش مجله سرگرمی، تهران (پانا) - ستاد هماهنگی مالی دولت با توجه به ضرورت تقویت ذخایر راهبردی و حمایت از کشاورزان در سال برطرف موانع فراوری، پیشنهاد پرداخت جایزه تسریع در تحویل گندم را مورد بحث و آنالیز قرار داد و مصوب کرد، به ازای هر کیلو خرید تضمینی گندم مبلغ یک هزار تومان به اسم جایزه تحویل سریع به کشاورزان پرداخت گردد.

واکسیناسیون حداکثری در راس همه برنامه های دولت واقع شده است

دویست و نوزدهمین جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت به ریاست حسن روحانی، رئیس جمهوری برگزار گردید. در این جلسه وزیر جهاد کشاورزی و قائم مقام وزارت صنعت، معدن و تجارت، گزارشی از اندازه فراوری محصولات کشاورزی با توجه به کاهش اندازه بارندگی در سال آبی جاری و شروع خرید تضمینی گندم ارائه کردند.

رئیس جمهوری با اشاره به اقدامات و کوشش دولت برای خودکفایی در فراوری گندم توضیح داد: دولت تدبیر و امید همزمان با افزایش تحریم ها و فشارهای اقتصادی، با اتخاذ سیاست های حمایتی از جمله افزایش نرخ خرید تضمینی در طول هشت سال گذشته، دستیابی به خوداتکایی و حفظ امنیت غذایی در فراوری محصول راهبردی گندم را ایجاد کرد که این رویکرد در امسال هم به کمک خدا تداوم خواهد یافت.

روحانی ادامه داد: دولت با وجود خشکسالی های پی در پی، کاهش بارندگی ها، افت آبخوان ها و نشست دشت ها این امکان را پیدا کرد تا در جهت سیاست های اقتصاد مقاومتی، اعلام به موقع نرخ خرید تضمینی، تعیین قیمت مناسب خرید تضمینی، اجرای برنامه افزایش فراوری، تامین نهاده های مورد احتیاج فراوری، تأمین اعتبار لازم برای پشتیبانی از کشاورزان، پرداخت بموقع مطالبات گندم کاران، توسعه سیستم های نوین آبکمک و ارتقای مکاهماسیون، ضمن افزایش فراوری و خرید تضمینی، موجب کاهش واردات هم بگردد.

در ادامه جلسه وزارتخانه ها و دستگاه های مرتبط گزارشی از فرایند ترخیص کالاهای ضروری و اساسی و مواد اولیه کارخانجات از گمرکات کشور ارائه کردند.

رئیس جمهوری با اشاره به برنامه ریزی ها و هماهنگی های اجرا شده از سوی دولت درباره ترخیص کالاهای ضروری و مواد اولیه کارخانجات گفت: اقتضای شرایط ویژه کشور این است که کالاهای ضروری مردم و مواد اولیه کارخانجات به هیچ وجه و بدون علت در گمرکات کشور معطل نماند و می بایست مطابق بر ضوابط تعیین در اسرع وقت ترخیص گردد.

روحانی افزود: در شرایطی که در سه سال گذشته دشمنان این سرزمین با جنگ اقتصادی در پی ایجاد قحطی در کشور بودند، دولت با تامین و توزیع کافی و فراوان کالا در کشور اجازه نداد این خواسته دشمن محقق گردد.

رئیس جمهوری با اشاره به نقش محوری تامین مواد اولیه کارخانجات در فراوری و معیشت مردم گفت: رعایت ضوابط و طی مراحل قانونی نباید بهانه ای برای تعلل و زمان بر شدن ترخیص کالا گردد.

در ادامه جلسه پس از ارائه گزارشی از فرایند تامین و فراوری واکسن در کشور، رئیس جمهوری با تصریح بر این نکته که تامین و فراوری واکسن و واکسیناسیون مردم اولویت نخست کاری دولت است، گفت: امروز واکسیناسیون گسترده و حداکثری برای حراست از سلامت مردم، در راس همه برنامه ها و اقدامات دولت قرار گرفته است.

روحانی اضافه نمود: با وجود فشارها و تنگناهای تامین اقتصادی ناشی از جنگ اقتصادی و تحریم های غیرانسانی دشمن، بخش های مختلف دولت کوشش نموده اند با وجود محدودیت هایی نظیر کمبود واکسن در دنیا و تقاضای بالا از سوی همه کشورها، سایر موانع را از راستا تامین واکسن رفع نمایند و با همکاری و همراهی تمامی دستگاه های دولتی و حاکمیتی و بخش خصوصی تمامی ظرفیت های کشور را در تامین واکسن فعال نمایند.

banima.ir: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای بانیما

منبع: خبرگزاری پانا
انتشار: 22 فروردین 1401 بروزرسانی: 22 فروردین 1401 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 150908

به "واکسیناسیون حداکثری در راس همه برنامه های دولت واقع شده است" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "واکسیناسیون حداکثری در راس همه برنامه های دولت واقع شده است"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید