وام ودیعه مسکن فقط برای بافت فرسوده
به گزارش مجله سرگرمی، وزیر راه و شهرسازی گفت: آنچه در قانون برای وام رهن پیش بینی شده، صرفا برای افرادی است که قصد نوسازی واحد فرسوده را دارند تا در زمان ساخت و ساز در مسکن اجاره ای سکونت نمایند.

به گزارش گروه رسانه های خبرنگاران، محمد اسلامی در گفت وگو با مهر در مورد تسهیلات ودیعه مسکن توضیح داد: وام ودیعه اجاره مسکن را باید از خود وزیر اقتصاد سوال کنید.
وی در پاسخ به این پرسش که آیا شما به عنوان وزیر راه و شهرسازی با طرح وزیر اقتصاد مخالفید؟ گفت: ما مخالف این طرح نیستیم بلکه می گوئیم این طرح وزارت اقتصاد است. دژپسند می تواند از صندلی خود به عنوان وزیر اقتصاد از منابع بانک ها به این طرح تخصیص بدهد.
وزیر راه و شهرسازی یادآور شد: در قانون وام برای ودیعه مسکن تنها برای بافت های فرسوده پیش بینی شده که کسانی که قصد نوسازی واحد مسکونی خود را دارند، ما وام ودیعه مسکن به آنها می دهیم تا زمانی که واحد آنها احداث می گردد، بتوانند مکان دیگری را برای خود اجاره نمایند که این موضوع در قانون پیش بینی شده است اما آنچه وزیر اقتصاد اعلام نموده را باید از خودش بپرسید که از کدام منابع می خواهد پرداخت کند.
اسلامی درباره مسکن استیجاری با بیان اینکه این نوع از اسکان در قانون ذکر شده، اما در سال های گذشته به آن از سوی انبوه سازان و سرمایه گذاران اقبالی نبوده است، گفت: برای افرادی که بخواهند مسکن استیجاری فراوری نمایند، شرایط ساده تری فراهم می کنیم.
وی ادامه داد: ما آمادگی داریم زمین را بدون آنکه وجهش را مطالبه کنیم، در اختیار انبوه سازان قرار دهیم تا خانه های استیجاری بسازند؛ متأسفانه در سال های گذشته سازندگان از این موضوع استقبال نکردند. اما اگر اقدام نمایند، حتماً به سازنده ها زمین رایگان می دهیم.
وزیر راه و شهرسازی در پاسخ به این پرسش که آیا تشکیل کمیته معین سقف اجاره بها منتفی شده، گفت: هیچ موقع قرار نبوده کمیته معین سقف اجاره بها تشکیل بدهیم؛ دولت هیچ گاه مداخله ای در معین اجاره بها نداشته است. با این حال جامعه ما حق دارد که از دولت انتظار داشته باشد. اما در قانون هیچ حقی برای دولت ایجاد نشده که در نرخ اجاره بها دخالت کند.
وی یادآور شد: موضوع اجاره بها همیشه یک رابطه بین موجر و مستأجر بوده و قوانینی که در این زمینه وجود دارد، صرفاً رژیم حقوقی میان موجر و مستأجر است. ما به دنبال آن هستیم که بر اساس ماده 2 قانون ساماندهی و ماده 2 آئین نامه آن، مؤسسات اجاره داری تشکیل دهیم.
وزیر راه و شهرسازی توضیح داد: به زودی فراخوان آن (تشکیل مؤسسات اجاره داری) را صادر می کنیم تا افرادی که توانایی دارند، مؤسسات اجاره داری را راه اندازی نمایند. به خصوص با یاری استارتاپ ها، بازار اجاره بها را بر اساس شیوه نامه ای که برای این مؤسسات تنظیم خواهیم کرد، ساماندهی می کنیم.
بازگشت به صفحه رسانهها
منبع: خبرگزاری تسنیمsilverseven.ir: سیلور 7 | مجله فناوری های رایانه ای، علوم کامپیوتری
slimfa.ir: اسلیم فا | مجله دوخت و دوز، طراحی لباس و انتخاب لباس
tafatton.ir: تفطن، گردشگری، تور لحظه آخری ارزان قیمت، بلیط، ویزا، هتل