همه خواص این خوشمزه تُرش
به گزارش مجله سرگرمی، زندگی امروز / کارشناس ارشد گیاهان دارویی با اشاره به خواص بسیار گوجه سبز توصیه کرد: افراد مصرف این میوه خوراکی را در سبد غذایی خود داشته باشند.

وی با بیان اینکه گوجه سبز باعث تعادل اسید معده می گردد، گفت: این میوه اثرات قابل توجهی در جلوگیری از بیماری هایی مانند سرطان و چربی خون بالا داشته و در مقابله با میکروبها و عفونت ها موثر است.
ناصری اضافه نمود: فیبر موجود در گوجه سبز باعث بهبود سیستم گوارشی می گردد و این میوه به خاطر داشتن ویتامین C بالا نقش آنتی اکسیدان دارد.
وی یادآور شد: خشک شده این میوه هم که دارای فیتونوترینت است کارکرد آنتی اکسیدانی دارد و برای درمان اعصاب و کم خونی مفید است.
ناصری مصرف گوجه سبز را برای درمان بیماری نقرس، روماتیسم و تصلب شرایین مفید دانست و اضافه نمود: این میوه بعلاوه ادرارآور است و عملکرد کلیه ها را تنظیم می نماید.
وی گوجه سبز را منبع ویتامین های گروهB اسم کرد و اضافه نمود: مصرف گوجه سبز باعث کاهش استرس و افسردگی شده و برای سلامتی پوست و اعصاب هم مفید است.
این کارشناس ارشد گیاهان دارویی اضافه نمود: بعلاوه گوجه سبز در سوخت وساز طبیعی کربوهیدرات، چربی و پروتئین نقش مؤثری دارد.
وی در ادامه در مورد مصرف گوجه سبز بدون شستن و ضدعفونی کردن آن هشدار داد و اضافه نمود: این میوه اگر نشُسته و آلوده باشد، احتمال ابتلا به بیماری های عفونی گوارشی از جمله حصبه و مسمومیت های غذایی را ممکن می سازد.
ناصری اعلام کرد: بعلاوه گوجه سبز طبع سردی دارد و بهتر است با گُلپَر مصرف گردد.
وی یادآور شد: هسته گوجه سبز کال، دارای ترکیب های سمی خطرناکی است و هرگز نباید آن ها را مصرف کرد.
این کارشناس ارشد گیاهان دارویی بعلاوه در مورد مصرف بسیار گوجه سبز هشدار داد و اضافه نمود: بالا بودن مقدار اسید در گوجه سبز باعث ایجاد معده درد، سوزش معده و حتی ریفلاکس در افراد مبتلا به ناراحتی های معده می گردد
وی اضافه نمود: بعلاوه مصرف زیاد گوجه سبز باعث نفخ معده می گردد و ترش و اسیدی بودن آن هم باعث ساییده شدن موقتی مینای دندان و احساس درد خاصی در دندان ها می گردد.
منبع: زندگی روزak3fa.ir: مجله عکسفا، عکسها و رویدادهای اخیر دنیا
sanaye-90.ir: صنایع 90 | مجله خبری و تحلیلی صنایع