طرز تهیه همبرگر خانگی آبدار و خوشمزه؛ بهترین دستور برای یک غذای بی نظیر
به گزارش مجله سرگرمی، اگر به دنبال یک دستور پخت همبرگر خانگی هستید که هم سالم باشد و هم طعمی بینظیر داشته باشد، این مقاله برای شماست. همبرگر یکی از محبوبترین غذاهای فستفودی در سراسر جهان است که با روشهای مختلفی تهیه میشود. اما تفاوت یک همبرگر خانگی خوشمزه با نمونههای آماده در میزان تازگی، کیفیت مواد اولیه و عدم استفاده از افزودنیهای غیرضروری است. در این دستور، شما یاد میگیرید که چگونه یک همبرگر نرم، آبدار و پر از طعم درست کنید که بهراحتی با نمونههای رستورانی رقابت کند. با ما همراه باشید تا طرز تهیه این غذای لذیذ را گامبهگام بررسی کنیم.

برای مطالعه بیشتر با iraniro.ir: سیستم مدیریت محتوای خبری همراه باشد.
مواد زیر برای تهیه 9 عدد همبرگر کافی است؛ میتوان همبرگرها را تا سه ماه داخل فریزر نگهداری کرد! به این روش که بین آنها نایلون انداخته و داخل یک نایلون دیگر قرار داده و فریز کنید.
گوشت چرخ کرده | 500 گرم |
پیاز | 3عدد |
سیر | 4-6حبه |
قارچ | 250گرم |
کاهو و گوجه فرنگی | به مقدار لازم |
سس مایونز، سس خردل و سس گوجه | به مقدار لازم |
ادویه (فلفل قرمز،پودر سیر،پودر زنجبیل،دارچین،زردچوبه،نمک) | به مقدار لازم |
طرز تهیه همبرگر خونگی:
1- گوشت و ادویه را باهم مخلوط نموده و سپس پیاز و سیر ریز رنده شده را به آن اضافه می کنیم و مخلوط را ورز می دهیم.
دقت کنین که لازم نیست آب پیاز را بگیریم؛ ماندن آب پیاز داخل مواد باعث می گردد که با حرارت تماشا همبرگر، گوشت کاملا مغز پخت گردد.
2- بعد از اینکه حدود 5 دقیقه مواد را ورز دادیم، مواد را به 9 توپک مساوی تقسیم می کنیم.
3- به یاری دو عدد درب قوطی رب (می توان از دو بشقاب یا هر وسیله دیگری استفاده کرد)، توپک ها به صورت یک مقدار به شکل دایره در می آوریم.
4- سپس گریل را که از قبل داغ کردیم، کنی چرب می کنیم و همبرگرها را روی آن می گذاریم تا کباب شوند.
نکته: می توان همبرگر را داخل تابه کباب کنیم یا با روغن سرخ کنیم؛ اما برترین و سالم ترین روش کباب کردن همبرگر هست که طعم گوشت را نیز حفظ می نماید.
5- در این فاصله که همبرگرها آماده می شوند، یک پیاز میانه را خلالی خرد می کنیم و تفت می دهیم تا کاراملی گردد، قارچ ها را هم ورقه ای می کنیم و داخل تابه تفت می دهیم. (توجه کنید که نه روغن لازم دارد نه نمک؛ فقط چند قطره آبلیمو اضافه کنید که سیاه نشوند).
6- حالا سس خردل ملایم و سس مایونز و سس گوجه را به همراه یک پیاز کوچک که نگینی خرد نموده ایم مخلوط می کنیم. زمانی که دو طرف همبرگرها کاملا کباب شد، روی هر کدام یک ورقه پنیر می گزاریم.
7- سس ترکیبی که آماده نموده ایم را روی نان می ریزیم و پخش میکنیم، پیاز کاراملی را روی نان آغشته به سس پخش میکنیم.
8- کاهوها را روی پیاز قرار می دهیم و بعد همبرگر که پنیر روی آن ذوب شده، قارچ ها رو روی پنیر میریزیم و کمی فشار می دهیم.
گوجه و لایه بعدی نان را روی قارچ ها می گذاریم. همبرگر شما آماده است. نوش جان!
نتیجهگیری
تهیه یک همبرگر خانگی با طعم فوقالعاده کار سختی نیست، فقط کافی است مواد اولیه تازه و مرغوب انتخاب کنید و مراحل را با دقت انجام دهید. این روش نهتنها سالمتر از گزینههای آماده است، بلکه به شما این امکان را میدهد که طعم و ترکیب آن را مطابق با سلیقه خود تنظیم کنید. با رعایت نکات ذکرشده، میتوانید در خانه همبرگرهایی درست کنید که هر بار طعم بهتری داشته باشند. پس اگر دوست دارید از طعم لذیذ یک همبرگر دستساز لذت ببرید، این دستور را امتحان کنید و از نتیجه آن شگفتزده شوید!