طرز تهیه همبرگر خانگی: طعم فست فود در خانه!

به گزارش مجله سرگرمی، همبرگر یکی از محبوب‌ترین غذاهای سریع در سراسر دنیاست. اما چه می‌شود اگر به شما بگویم که می‌توانید در خانه همبرگری با طعم فست فود درست کنید؟ بله درست شنیدید! با این دستورپخت ساده، می‌توانید همبرگری لذیذ و آبدار درست کنید که هیچ فرقی با همبرگرهای رستوران‌های فست فود ندارد.

طرز تهیه همبرگر خانگی: طعم فست فود در خانه!

برای مطالعه بیشتر با iraniro.ir: سیستم مدیریت محتوای خبری همراه باشد.

مواد زیر برای تهیه 9 عدد همبرگر کافی است؛ میتوان همبرگرها را تا سه ماه داخل فریزر نگهداری کرد! به این روش که بین آنها نایلون انداخته و داخل یک نایلون دیگر قرار داده و فریز کنید.

گوشت چرخ کرده500 گرم
پیاز3عدد
سیر4-6حبه
قارچ250گرم
کاهو و گوجه فرنگیبه مقدار لازم
سس مایونز، سس خردل و سس گوجهبه مقدار لازم
ادویه (فلفل قرمز،پودر سیر،پودر زنجبیل،دارچین،زردچوبه،نمک)به مقدار لازم

طرز تهیه همبرگر خونگی:

1- گوشت و ادویه را باهم مخلوط نموده و سپس پیاز و سیر ریز رنده شده را به آن اضافه می کنیم و مخلوط را ورز می دهیم.

دقت کنین که لازم نیست آب پیاز را بگیریم؛ ماندن آب پیاز داخل مواد باعث می گردد که با حرارت تماشا همبرگر، گوشت کاملا مغز پخت گردد.

2- بعد از اینکه حدود 5 دقیقه مواد را ورز دادیم، مواد را به 9 توپک مساوی تقسیم می کنیم.

3- به یاری دو عدد درب قوطی رب (می توان از دو بشقاب یا هر وسیله دیگری استفاده کرد)، توپک ها به صورت یک مقدار به شکل دایره در می آوریم.

4- سپس گریل را که از قبل داغ کردیم، کنی چرب می کنیم و همبرگرها را روی آن می گذاریم تا کباب شوند.

نکته: می توان همبرگر را داخل تابه کباب کنیم یا با روغن سرخ کنیم؛ اما برترین و سالم ترین روش کباب کردن همبرگر هست که طعم گوشت را نیز حفظ می نماید.

5- در این فاصله که همبرگرها آماده می شوند، یک پیاز میانه را خلالی خرد می کنیم و تفت می دهیم تا کاراملی گردد، قارچ ها را هم ورقه ای می کنیم و داخل تابه تفت می دهیم. (توجه کنید که نه روغن لازم دارد نه نمک؛ فقط چند قطره آبلیمو اضافه کنید که سیاه نشوند).

6- حالا سس خردل ملایم و سس مایونز و سس گوجه را به همراه یک پیاز کوچک که نگینی خرد نموده ایم مخلوط می کنیم. زمانی که دو طرف همبرگرها کاملا کباب شد، روی هر کدام یک ورقه پنیر می گزاریم.

7- سس ترکیبی که آماده نموده ایم را روی نان می ریزیم و پخش میکنیم، پیاز کاراملی را روی نان آغشته به سس پخش میکنیم.

8- کاهوها را روی پیاز قرار می دهیم و بعد همبرگر که پنیر روی آن ذوب شده، قارچ ها رو روی پنیر میریزیم و کمی فشار می دهیم.

گوجه و لایه بعدی نان را روی قارچ ها می گذاریم. همبرگر شما آماده است. نوش جان!

چند نکته در تهیه همبرگر خونگی:

  • اصولا برای همبرگر از گوشت گوساله استفاده می گردد؛ البته اجباری نیست و می توان متناسب با ذائقه خود از گوشت گوسفند، ترکیب گوشت با سویا ،گوشت گوساله، یا حتی گوشت مرغ (دستور کمی متفاوت می گردد) استفاده کرد.
  • همبرگر را بیشتر با نان ساندویچی گرد، باگت و نان های معمولی سرو می نمایند.
  • اضافه کردن تخم مرغ، آرد، ماست و هرگونه مخلفات دیگر به گوشت، نه فقط آن را لذیذ نمی نماید، بلکه باعث می گردد تا برگری که در حال درست کردن هستید، به کباب تابه ای تبدیل گردد.(همبرگر اصیل فقط فقط با گوشت درست می گردد؛ بدون هیچ افزودنی! در مراحل پایانی پخت کمی نمک به آن اضافه می گردد. اینکه در این دستور پیاز و سیر و ادویه را اضافه کردیم، بابت ذائقه و سلیقه ایرانی در طعم غذاست).
  • زیر و رو کردن همبرگر در حال طبخ، باعث می گردد تا داخل آن سریع تر و بهتر طبخ گردد. این زمان طبخ می تواند حتی تا یک سوم هم کاهش پیدا کند.
  • اگر دوست ندارین که موقع آماده کردن ساندویچ، نان در اثر گرمای همبرگر و یا رطوب مواد داخل ساندویچ خمیر گردد، حتما قسمت داخلی و سفید نان ها را روی گریل تست کنین.
  • از هر نوع سبزیجات و یا ترکیب دلخواه می توانید برای ساندویچان استفاده کنین.
  • از سس کچاپ (سس گوجه فرنگی) یا سس قرمز به عنوان چاشنی بهره ببرید. همانطور که می دانید سس کچاپ یک سس خوشمزه و اشتها آور شامل گوجه فرنگی ، فلفل شیرین ، نمک ، کمی شکر و سرکه و یک کمی میخک و دارچین است. برای یادگیری طرز تهیه چند نوع سس گوجه فرنگی (کچاپ) کلیک کنید.
  • می توانید از پوره گوجه فرنگی به عنوان سس بهره ببرید .
  • گاهی می توان همبرگرها را بصورت ذغالی درست کنید. همبرگرها را داخل توری قرار دهید و بر روی آتیش ذغالی کنید.
  • می توانید همبرگرها را داخل فریزر نگهداری کنید و هر زمان احتیاج داشتید آن را سرخ کنید.

تکمیلی در مورد خواص مواد اولیه:

  1. گوشت: گوشت گوساله اساس هر همبرگر خوشمزه‌ای است. برای این دستورپخت، از گوشت چرخ‌کرده با چربی متوسط ​​استفاده کنید. چربی به طعم و آبدار شدن همبرگر کمک می‌کند.

  2. نان: نان همبرگر از مهم‌ترین اجزای آن است. نان‌های همبرگر در انواع مختلفی وجود دارند، اما برای طعمی شبیه به فست فود، از نان‌های همبرگر نرم و سس دار استفاده کنید.

  3. پیاز: پیاز طعم و رطوبت به همبرگر اضافه می‌کند. می‌توانید پیاز را به صورت خام یا رنده شده به گوشت اضافه کنید.

  4. سیر: سیر طعم فوق‌العاده‌ای به همبرگر می‌دهد. می‌توانید از سیر تازه یا پودر سیر استفاده کنید.

  5. نمک و فلفل: نمک و فلفل دو چاشنی ضروری برای هر غذایی هستند. به مقدار دلخواه نمک و فلفل به گوشت اضافه کنید.

  6. پنیر: پنیر چدار یکی از محبوب‌ترین پنیرها برای همبرگر است. پنیر چدار طعم قوی و دلچسبی دارد که به خوبی با همبرگر جفت می‌شود.

  7. کاهو: کاهو طراوت و تازگی به همبرگر اضافه می‌کند. می‌توانید از برگ‌های کاهو رومی یا کاهو فرانسوی استفاده کنید.

  8. گوجه فرنگی: گوجه فرنگی طعم ترشی به همبرگر می‌دهد و به متعادل شدن طعم‌های آن کمک می‌کند.

  9. پیاز: پیاز قرمز طعم تندی به همبرگر می‌دهد. می‌توانید از پیاز قرمز خام یا ترشی برای این منظور استفاده کنید.

  10. سس: سس مایونز، سس کچاپ و خردل از سس‌های محبوب برای همبرگر هستند. می‌توانید از سس‌های دلخواه خود برای طعم دادن به همبرگر استفاده کنید.

سخن پایانی:

با دنبال کردن این دستورپخت ساده، می‌توانید در عرض چند دقیقه همبرگری خوشمزه و با طعم فست فود در خانه درست کنید. از این همبرگر خوشمزه در کنار خانواده و دوستان خود لذت ببرید!

انتشار: 8 مرداد 1403 بروزرسانی: 8 مرداد 1403 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 164158

به "طرز تهیه همبرگر خانگی: طعم فست فود در خانه!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه همبرگر خانگی: طعم فست فود در خانه!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید