هشدار محققان: غذای سرخ کردنی را حتی یک بار در هفته هم نخورید

به گزارش مجله سرگرمی، نتایج یک آنالیز جدید حاکی از آن است که مصرف مواد غذایی سرخ کردنی حتی اگر به اندازه اندک باشد ریسک بروز بیماری های قلبی را افزایش می دهد.

هشدار محققان: غذای سرخ کردنی را حتی یک بار در هفته هم نخورید

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرنگاران به نقل از دیلی میل، نتایج یک آنالیز جدید حاکی از آن است که مصرف مواد غذایی سرخ کردنی حتی اگر به اندازه اندک باشد ریسک بروز بیماری های قلبی را افزایش می دهد.

به گفته محققان، مصرف غذاهای چرب و سرخ کردنی هر روز بیشتر از قبل می گردد و این درحالیست که فعالیت فیزیکی افراد کاهش یافته است.

این پژوهش که توسط محققان دانشگاه بوستون انجام شده نشان می دهد، مصرف غذای سرخ کردنی حتی اگر یک بار در هفته باشد ریسک بروز بیماری های قلبی و در نهایت مرگ زودرس را بیشتر می نماید.

مصرف غذاهای سرخ کردنی مانند سیب زمینی و همبرگر با افزایش نرخ چاقی و ابتلا به فشارخون بالا همراه است که این دو عامل خود منجر به بروز بیماری های قلبی و عروقی متعدد می شوند.

دانشمندان دانشگاه بوستون تأکید می نمایند: غذاهای سرخ شده دارای کالری و چربی بسیار زیاد هستند؛ با گذشت زمان، این موضوع می تواند موجب مسدود شدن شریان ها و درنهایت ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی گردد.

انتهای پیغام/

ak3fa.ir: مجله عکسفا، عکسها و رویدادهای اخیر دنیا

sanaye-90.ir: صنایع 90 | مجله خبری و تحلیلی صنایع

منبع: خبرگزاری فارس
انتشار: 7 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 7 اردیبهشت 1401 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 30499

به "هشدار محققان: غذای سرخ کردنی را حتی یک بار در هفته هم نخورید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "هشدار محققان: غذای سرخ کردنی را حتی یک بار در هفته هم نخورید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید