هتل گراند کیش با دسترسی مناسبی به جاهای دیدنی، تصاویر
به گزارش مجله سرگرمی، هتل گراند کیش به شکلی برجی استوانه ای و 4 طبقه است که در سال 1388 کار خود را شروع کرد و با 60 اتاق، نزدیک به 200 تخت را در خود جای داده است و در مجموع حدود 500 مهمان را پذیرایی می نماید.
اتاق های هتل گراند دارای امکاناتی همچون تلفن، مبلمان، کمد لباس و رخت آویز، سامانه تهویه مطبوع و سامانه سرمایشی و گرمایشی است. همچنین همه اتاق های گراند کیش دارای حمام اختصاصی با لوازم بهداشتی رایگان هستند. ضمناً همه اتاق ها دارای تلویزیون صفحه تخت هستند. مینی بار هم در اتاق ها هست ولی هزینه جداگانه ای به همراه دارد.
هتل گراند کیش دارای صبحانه رایگان، آسانسور و خدمات ویژه معلولان و سالمندان است. یک بخش ویژه برای امور اداری با تجهیزاتی مثل فاکس و پرینتر هم در هتل گراند وجود دارد.
از دیگر امکانات و خدمات هتل گراند کیش می توان به پذیرش 24 ساعته، خدمات کرایه اتومبیل، کافی شاپ و رستوران با ظرفیت 200 نفر، اتاق چمدان، تاکسی سرویس و آژانس مسافرتی اشاره نمود.
هتل گراند کیش دارای پارکینگ و استخر نیست. اما اینترنت رایگان به صورت نامحدود در اختیار مهمانان هتل است.
هتل گراند کیش دسترسی مناسبی به جاهای دیدنی کیش، مراکز خرید متعدد این جزیره و جاذبه های گردشگری دارد. هتل گراند کیش به طور خاص در مرکز بازارها و مراکز خرید قرار گرفته است. بازار عرب ها، بازار ونوس، مرکز خرید پردیس 1، مرکز خرید پانیذ، مرکز خرید هایپر مارکت و بازار مروارید بخشی از معروف ترین این مکان ها هستند که در پیرامون هتل گراند قرار گرفته اند.
اماکن نزدیک به هتل گراند کیش
فاصله هتل گراند کیش از بازار ونوس: 600 متر
فاصله هتل گراند کیش از اسکله تفریحی: 1 کیلومتر
فاصله هتل گراند کیش از کارتینگ: 1.5 کیلومتر
فاصله هتل گراند کیش از پلاژ بانوان: 3 کیلومتر
فاصله هتل گراند کیش از فرودگاه کیش: 6 کیلومتر
فاصله هتل گراند کیش از شهر باستانی حریره: 7 کیلومتر
منبع: گردشبانآژانس مسافرتی: دور زمین | سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده! تور لحظه آخری، تور ارزان، اروپا، تور تایلند، تور مالزی، تور دبی، تور ترکیه