نگاه به معلولیت تغییر کند
به گزارش مجله سرگرمی، سرپرست بهزیستی استان بوشهر گفت: نگاه و رویکرد به معلولیت به عنوان محدودیت باید تغییر کند، لذا ریشه های این نوع تفکر، از سنین کودکی نیاز به اصلاح دارد.
به گزارش خبرنگاران، علیرضا حاجیونی در نشست با انجمن نابینایان استان بوشهر ضمن تبریک روز جهانی عصای سفید افزود: بسیار خرسندم که امروز افراد دارای معلولیت از جمله نابینایان عزیز به درجه ای از توانمندی رسیده اند و برای برقرای ارتباط و رفع نیازهای خود کوشش می کنند و گوشه گیر نمی مانند و تسلیم نمی شوند.
وی ادامه داد: باعث افتخار ماست که در این عزیزان گرایش های فرهنگی-هنری، و علائق ورزشی وجود دارد و در بعضی رشته ها در سطح ملی مدال آور و افتخار آفرین هستند و این خود نقطه قوتی است که با وجود مشکلاتشان و موانع، دست از کوشش برنمی دارند.
این مسئول بیان نمود: وظیفه خود می دانیم که تسهیل کننده کار باشیم و برای خوداتکایی و هم افزایی نابینایان حمایت گر باشیم.
حاجیونی اظهار کرد: نگاه به معلولیت به عنوان محدودیت باید تغییر کند؛ به این منظور، ریشه های این نوع تفکر، از سنین کودکی نیاز به اصلاح دارد.
سرپرست بهزیستی استان بوشهر افزود: امیدواریم که با استفاده از تکنیک ها و روشهای تشخیص زودهنگام، با افزایش سطح سواد سلامت عموم مردم و پیشگیری از بیماری های مسبب نابینایی، بتوانیم از بروز معلولیت نابینایی و کم بینایی جلوگیری کنیم.
آموزش جهت یابی خاص نابینایان نیست
رییس انجمن نابینایان استان بوشهر اعلام کرد: باید بر نگرش افراد جامعه کار کنیم تا نگاهی مثبت نسبت به توانمندی های نابینایان داشته باشند، این فرهنگ سازی باعث می شود جامعه به صورت اتوماتیک زمینه را برای نابینایان مناسب کند.
ابراهیم صداقت گفت: هم اکنون 23 سال است که انجمن نابینایان استان تشکیل شده؛ در حالی که در ابتدای راه اندازی انجمن، فردی با تحصیلات عالیه وجود نداشت که عضو انجمن شود، ولی امروز بسیار خرسندم که نابینایان زیادی با تحصیلات بالا وجود دارند که با کوشش و کوشش و باور همدیگر به عضویت این انجمن درآمده اند.
وی یکی از فعالیت های مهم انجمن را آموزش جهت یابی دانست و گفت: از سال گذشته تاکنون این آموزش را شروع کرده ایم و شاید افراد جامعه آموزش جهت یابی را خاص نابینایان بداند، اما هدف از آموزش جهت یابی برای نابینایان در کنار بینایان است.
رییس انجمن نابینایان بوشهر شرح داد: با این آموزش یک بینا باید بداند که چگونه با نابینا برخورد کند و یک نابینا هم بداند چگونه حرکت کند. از سال گذشته تاکنون برای کسانی که احساس نیاز به این آموزش می کردند دوره هایی را با این محور برگزار کردیم.
منبع: خبرگزاری ایسناpariha.com: پریها مجله گردشگری، خبری، موفقیت، آشپزی و سرگرمی میباشد.
dorezamin.com: دور زمین: آشنایی با زیبایی های دنیا در مجله سرگرمی و گردشگری