نواقص ایمنی ساختمان های اداری گرگان به اطلاع مدیران رسید
به گزارش مجله سرگرمی، خبرنگاران/گلستان رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری گرگان گفت: طی بازدیدهای به عمل آمده، نواقص ایمنی و خطرهای حادثه ساز تمامی ادارات استانی و شهرستان گرگان به اطلاع مدیران مربوطه رسید؛ بعد از مدتی بازخورد آن را دنبال خواهیم کرد.

موسی الرضا صفری در گفت وگو با خبرنگاران اظهار کرد: این سازمان در سطح شهر گرگان در 7 ایستگاه با 115 پرسنل، وظیفه حفاظت از جان و مال مردم را حین حوادث بر عهده دارد.
وی اضافه کرد: از ابتدای سال تا به امروز نسبت به مدت مشابه سال گذشته شاهد رشد 25 درصدی عملیات حریق، 44.5 درصدی عملیات امداد و نجات، 10 درصدی حریق وسایط نقلیه، 40 درصدی حریق واحدهای تجاری و 10 درصدی علف زارها بودیم.
صفری بیان نمود: در حوادث امسال، مصدومیت 14 مرد و 6 زن و سه مورد فوتی داشتیم. در میان همکاران آتش نشان ما طی این مدت 2 مورد مصدومیت جزئی اتفاق افتاده است.
رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری گرگان با اشاره به 5 مورد غرق شدگی در امسال، اعلام نمود: متأسفانه در آب بندان ها، استخرهای کشاورزی و موارد مانند این ها هیچ علائم هشداردهنده نصب نشده و متوالیان آن هیچ اقدامی برای این کار انجام ندادند و امیدواریم نسبت به این موضوع حساسیت جدی ایجاد گردد.
وی در ادامه از راه اندازی مرکز آموزش ایمنی با هدف اشاعه فرهنگ ایمنی خبرداد و گفت: البته شیوع کرونا فعالیت این مرکز را نیمه تعطیل نموده اما با این وجود امسال برای 100 نفر از همکاران ما و 498 نفر از افراد بیرون سازمان، در این مرکز آموزش انجام گرفت.
صفری، به اجرای طرح تاکسی آتش نشان اشاره نمود و گفت: در شهر گرگان حدود 2 هزار راننده تاکسی داریم که تا انتها امسال 45 نفر را به اسم تاکسی آتش نشان خواهیم داشت. تا به امروز در فاز یک، 15 نفر آموزش دیدند و لباس فرم تاکسی آتش نشان در اختیار آنها نهاده شد.
وی با اشاره به کمبود شیر هیدرانت آتش نشانی در بعضی نقاط شهر گرگان، اعلام نمود: در حال حاضر 22 شیر هیدرانت در سطح شهر نصب شده و درخواست ایجاد 11 شیر هیدرانت دیگر را داشتیم که در حال پیگیری است. در بعضی نقاط شهر از جمله کاشانی و جنوب شهر تعداد شیر هیدرانت بسیار محدود است و در زمان حوادث با مشکل روبه رو می شویم.
رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری گرگان توضیح داد: در سال آینده ایستگاه شماره 8 آتش نشانی گرگان هم راه اندازی خواهد شد و بعد از آن به استاندارد موردنظر می رسیم.
صفری، ضمن اینکه از شهروندان خواست املاک تجاری و مسکونی خود را بیمه نمایند، گفت: بیمه هزینه نیست بلکه سرمایه گذاری است. بعلاوه حتماً در منازل از کپسول آتش نشانی متناسب استفاده گردد.
منبع: خبرگزاری ایسناnamit.ir: نامیت: مجله گردشگری و مسافرتی
malcom.ir: مالکوم: اخبار و رویدادهای ورزشی
lison.ir: لیسون: مجله هنر هفتم، سینما