نانو ، موش ها به دید در شب مجهز شدند

به گزارش مجله سرگرمی، متخصصین با استفاده از فناوری نانو قابلیت دیدن در محدوده مادون قرمز را برای موش ها ایجاد نمودند.

نانو ، موش ها به دید در شب مجهز شدند

به گزارش اسپوتنیک به نقل از Naked Science، متخصصین دانشگاه علم و صنعت چین، موش ها را به دیدن در محدوده مادون قرمز، مانند زمانی که از عینک دید در شب استفاده می گردد، مجبور کردند.

این دید فوق العاده با یاری نانوذراتی که به سلول های شبکیه متصل می گردد حاصل شد. پس از تزریق، موش ها آغاز به دیدن نور نامرئی نزدیک محدوده مادون قرمز کردند.

به صورت معمول وقتی که طول موج بیش از 700 نانومتر باشد، جوندگان مانند انسان ها نور را نمی بینند.

Sputnik | Vladimir Astapkovich

در تحقیق دیگری نیز محققان در دانشکده پزشکی ماساچوست ذرات نانویی از جنس پروتئین های لکتین را ابداع کردند که از طریق قطره به چشم حیوانات منتقل شد. هنگامیکه این ذرات وارد چشم موش شدند، پروتئین ها آن ها را به سلول های دریافت کننده نور در شبکیه چشم منتقل کردند. به این ترتیب ذرات به سلول های این قسمت از چشم چسبیدند.

در مرحله بعد نانوذرات به عنوان یک نانو آنتن عمل و به نور مادون قرمز نزدیک واکنش نشان دادند. به عبارت دیگر نانو ذرات، نور مادون قرمز نزدیک را به نور سبز قابل مشاهده تبدیل و سلول های دریافت کننده نور آن را ردیابی کردند.

datapad.ir: دیتاپد | مجله فناوری و تخصصی رایانه

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 17 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 17 اردیبهشت 1401 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 14206

به "نانو ، موش ها به دید در شب مجهز شدند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "نانو ، موش ها به دید در شب مجهز شدند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید