میزبانی ژاپن از حداکثر 90 هزار نفر در المپیک
به گزارش مجله سرگرمی، ژاپن از حداکثر 90 هزار نفر در المپیک توکیو می تواند میزبانی کند.

به گزارش خبرنگاران و به نقل از روزنامه Sankei ژاپن، دولت ژاپن معتقد است حداکثر تعداد خارجی هایی که برای شرکت در المپیک تابستانی توکیو وارد این کشور می شوند نباید بیش از 90 هزار نفر باشند. این رقم برای اطمینان از اجرای پروتکل های بهداشتی و جلوگیری از شیوع ویروس کرونا مشخص شده است.
بر اساس این گزارش، 15 هزار ورزشکار در المپیک توکیو رقابت می نمایند و 75 هزار نفر دیگر شامل داوران، مربیان، نمایندگان اسپانسرها، خبرنگاران و همراهان تیم های ملی هستند. محدودیت ایجاد شده به دلیل توانایی سیستمی است که ژاپن را قادر به نظارت بر سلامتی افراد شرکت نماینده در المپیک می نماید. نظارت ها با نصب چندین نرم افزار روی گوشی های هوشمند صورت می گیرد و انتظار می رود افراد خارجی پس از ورود به ژاپن از قرنطینه 14 روزه معاف شوند.
منبع: خبرگزاری تسنیمdorezamin: دور زمین | سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده! تور لحظه آخری، تور ارزان، اروپا، تور تایلند، تور مالزی، تور دبی، تور ترکیه