معرفی خطرات جدید سفرهای فضایی برای سلامت انسان
به گزارش مجله سرگرمی، به گزارش خبرنگاران به نقل از نیواطلس، آنالیز وضعیت بافت های یک موش فضانورد که یک ماه را به درخواست ناسا در یک فضاپیمای روسی به دور مدار زمین چرخش نموده، نشان می دهد که اقامت طولانی مدت در شرایط بی وزنی باعث کاهش فشار وارده به مفاصل انسان شده و این مساله می تواند در دراز مدت باعث تحلیل رفتن و شکستگی غضروف های استخوانی گردد.

علاوه بر این، اقامت در فضا برای مدت طولانی خطر ابتلاء به بیماری آرتروز را در فضانوردان افزایش می دهد. بنابراین حتی اگر بشر بتواند در فضا خود را از مسائلی مانند گرما و سرمای بیش از حد، تشعشعات رادیواکتیو و غیره نجات دهد، زندگی در شرایط بی وزنی تبعات خود را بر روی سلامت انسان بر جای خواهد گذاشت.
سفرهای فضایی طولانی برای حضور طولانی مدت در مریخ یا ماه، مسائل پزشکی متعددی را برای انسان ایجاد می نماید که از جمله آنها می توان به از دست رفتن کلسیم استخوان های بدن، ضعف بنیه عضلات، تضعیف سیستم قلبی عروقی، اختلال در بینایی و در نهایت ضعیف تر شدن سیستم ایمنی بدن اشاره نمود.
با توجه به اینکه هنوز راه حلی قطعی برای بازگرداندن فشار متعارف به عضلات بدن در فضا کشف نشده، نمی توان به موفقیت سفرهای فضایی طولانی مدت با توجه به خطرات این سفرها برای سلامت فضانوردان امید بست.
منبع: خبرگزاری مهرپرنده پارسی: پرنده پارسی: آخرین اخبار و مقالات خبری و تحلیلی
دور زمین: دور زمین: آشنایی با زیبایی های دنیا در مجله سرگرمی و گردشگری