مسائل کاراته چگونه حل می شود؟، خبری در راه است!
به گزارش مجله سرگرمی، به دنبال شایعه استعفای هروی از سرمربیگری تیم ملی کاراته، مسئولان کمیته ملی المپیک از پیگیری و حل این موضوع خبر داده اند اما مشکل قرار است چگونه حل شود؟

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرنگاران، سیدحسن طباطبایی در فاصله حدود 40 روز تا مسابقات المپیک توکیو با انتصاب محسن آشوری به سمت سرپرستی نایب رئیسی فدراسیون کاراته، جرقه اتفاقات و حواشی جدیدی را برای این فدراسیون زد که نتیجه آن غیبت شهرام هروی در تمرینات تیم ملی کاراته بود.
اتفاقی که باعث شد تا شائبه استعفای شهرام هروی از سرمربیگری تیم ملی کاراته مطرح شود و با توجه به عدم حضور او در تمرینات روزهای گذشته تیم ملی و حتی جلسه ستاد بازی های المپیک با سرپرستان و سرمربیان اعزامی به المپیک، تا حدود زیادی رنگ واقعیت به خود بگیرد.
به دنبال این مسائل، صبح امروز پیمان فخری رئیس مرکز نظارت بر تیم های ملی در جمع خبرنگاران از پیگیری این موضوع توسط کمیته ملی المپیک برای حل شدن مسائل هروی و تیم ملی کاراته خبر داد اما سؤال این است که این آرامش چگونه قرار است برقرار شود؟ آیا صحبت هایی که درباره جدایی محسن آشوری از فدراسیون کاراته زده می شود، صحت دارد؟ آیا خبری جدید در راه است؟
هر چه است اینکه کاراته با یک انتخاب در آستانه المپیک وارد حاشیه شد و باید چگونه از این حاشیه خودساخته خارج خواهد شد.
منبع: خبرگزاری تسنیمeuroro.ir: تور اروپا ارزان قیمت، تور ایتالیا، تور فرانسه، تور اسپانیا
faceraz.ir: فیس راز | گفتگو و همدلی راه حل رفع همه مشکلات
foroshgahak.ir: فروشگاه کوچک | مجله آموزشی سیستم های مدیریت فروش