مزایای خوردن شلیل در دوران بارداری
به گزارش مجله سرگرمی، این مقاله را بخوانید تا اطلاعات بیشتری در رابطه با خوردن شلیل در بارداری، خواص و مضرات آن کسب کنید. احتمالا پس از خواندن این مقاله برای خوردن این میوه خوش طعم تابستانی انگیزه بیشتری پیدا خواهید کرد.

فواید خوردن شلیل در بارداری
1. سلامت و رشد جنین در بارداریخوردن شلیل در بارداری به سلامت شما و جنین تان یاری می نماید. این میوه مملو از ویتامین های C , A، کلسیم و آهن است. ویتامین C موجود در شلیل باعث رشد ماهیچه و دندان جنین می شود. بعلاوه مواد معدنی موجود در این میوه احتمال نقص لوله های عصبی در جنین را به حداقل می رساند.
مصرف شلیل در دوران بارداری به تامین آهن جنین یاری شایانی می نماید. گرفتگی عضلات در بارداری از ناراحتی های عمده مادران باردار است که پتاسیم موجود در شلیل این مشکل را تا حدی برطرف نموده و باعث شادابی و طراوت مادر می شود.
2. جلوگیری از بیماری های چشمضعیف شدن چشم و بیماری های چشمی در بارداری رواج دارد و خوشبختان خوردن شلیل می تواند به سلامت چشم زنان باردار یاری کند. شلیل حاوی لوتئین، یک آنتی اکسیدان قوی است که خطر ابتلا به بیماری های مختلف اعم از آب مروارید، کوری و ... را کاهش می دهد. بعلاوه ویتامین های موجود در شلیل خطر ابتلا به سرطان فتالمی را از بین می برد.
3. کنترل پتاسیم بدنخوردن شلیل در بارداری خطر ابتلا به هیپوکالمی (کاهش سطح پتاسیم خون) را کاهش می دهد و بر بهبود سلامت سلول ها و اعصاب زنان باردار تاثیر مثبتی می گذارد. شلیل بعلاوه، مملو از پتاسیم است که به سنتز پروتئین ها، فرایند سوخت و ساز و تقویت عملکرد عضلات مادر یاری می نماید.
4. تاثیرات شلیل بر روی پوستخشکی پوست در بارداری مسئله ای طبیعی است، خوردن شلیل و استفاده از انواع ماسک شلیل باعث کاهش خشکی پوست زنان باردار می شود. شلیل حاوی ویتامین هایی است که می توانند فرایند کلاژن سازی پوست را تقویت نمایند و بر شادابی پوست تاثیر بسیار مثبتی بگذارد؛ در نتیجه با خوردن یا اعمال موضعی شلیل شاهد کاهش چین و چروک و بازسازی سلول های آسیب دیده پوست خواهید بود.
علاوه بر این، شلیل با خاصیت آنتی اکسیدانی خود از آسیب به پوست جلوگیری به عمل می آورد. وجود لوتئین در میوه شلیل شرایطی را برای شما فراهم می نماید که بدنتان بتواند از پوست خود در برابر آسیب رادیکال های آزاد و اشعه UV هم محافظت نماید.
5- بهبود سلامت گوارششلیل مملو از فیبر است، با خوردن شلیل، فیبر موجود در آن می تواند سلامت گوارشی را بهبود ببخشد و از یبوست، زخم معده و ... جلوگیری کند. بعلاوه فیبر رشد باکتری های مفید روده را تحریک نموده و با قلیایی کردن محیط معده به هضم غذا یاری می نماید. علاوه بر تحریک رشد باکتری های مفید، شلیل خود حاوی مقادیر خوبی از پریبیوتیک است.
خوردن شلیل در بارداری موجب افزایش جذب آب در بدن مادر می شود.
6. بهبود سلامت قلب و تنظیم فشار خونبه دلیل محتویات غنی شلیل، خوردن آن در دوران بارداری می تواند به کنترل فشار خون یاری کند. بعلاوه، با خواص آنتی اکسیدانی میوه شلیل و فیبر فراوان موجود در در آن، تا حد زیادی به سلامت قلب یاری می نماید.
7. پیشگیری از سرطانوجود اسید کلروژنیک در شلیل خطر ابتلا به تومور را کاهش می دهد. این اسید بعلاوه به بهبود سلامت عمومی بدن شما یاری می نماید.
مضرات خوردن شلیل در دوران بارداریخوردن شلیل به زنان مبتلا به دیابت و آلرژی توصیه نمی شود. به طور کلی، در صورتی که نسبت به هرگونه میوه حساس هستید، قبل از اضافه کردن هر میوه ای به رژیم غذایی خود با پزشکتان مشورت کنید.
منبع: سایت ستاره
منبع: راسخونcruisero.ir: کشتی کروز: سفری لوکس و در عین حال مقرون به صرفه به اقیانوس ها