طرز تهیه مربای طالبی خانگی خوشمزه و خوش عطر؛ آموزش مرحله به مرحله

به گزارش مجله سرگرمی، مربای طالبی یکی از مرباهای خاص و خوش‌عطر تابستانی است که با طعم شیرین و دلپذیر خود می‌تواند صبحانه یا میان‌وعده‌ای فوق‌العاده باشد. این مربا علاوه بر طعم بی‌نظیر، به دلیل عطر خاص طالبی، رایحه‌ای دلنشین به سفره صبحانه شما می‌بخشد. تهیه این مربا در خانه نه‌تنها ساده است، بلکه می‌تواند تجربه‌ای لذت‌بخش باشد، زیرا می‌توانید از طالبی‌های تازه و طبیعی برای تهیه آن استفاده کنید. در ادامه، شما را با روش دقیق و نکات مهم برای تهیه مربای طالبی آشنا خواهیم کرد.

طرز تهیه مربای طالبی خانگی خوشمزه و خوش عطر؛ آموزش مرحله به مرحله

برای مطالعه بیشتر با russiaro.ir: سیستم مدیریت محتوای خبری همراه باشد.

مربای طالبی بسیار خوشمزه و پرطرفدار است و ما در این مطلب آموزش تهیه آن را برای شما قرار داده ایم.

مواد لازم و کالری برای تهیه شربت طالبی

مادهمقدارکالری (به ازای مقدار ذکر شده)
طالبی500 گرم170 کیلوکالری
آب2 پیمانه (معادل 500 میلی لیتر)0 کیلوکالری
شکر4 پیمانه (معادل 500 گرم)1950 کیلوکالری

طرز تهیه

بهتر است برای تهیه و آماده سازی مربای طالبی، از طالبی های سفت و کوچک استفاده نمایید پوست و تخمه های آن را بگیرید و سپس به شکل پره هایی مناسب آن را برش دهید توجه داشته باشید که پس از خرد نمودن، طالبی بدست آمده باید 500 گرم باشد.

شکر و آب را در ظرفی ریخته و هم بزنید تا شکر کمی با آب مخلوط گردد سپس روی حرارت گاز قرار دهید تا قوام آید. از آنجائی که این میوه کاملاً نرم است احتیاج زیادی به جوشیدن در شهد قوام آمده ندارد بنابراین توجه داشته باشید، زمانی میوه را به شهد مربا اضافه نمایید که کاملاً قوام آمده باشد تا میوه شما پس از اضافه نمودن به آن، زیاد بجوشد و له نگردد.

پس از آماده شدن مربا آن را از روی حرارت بردارید و مهلت دهید تا کاملاً خنک گردد پس در ظرف دردار شیشه ای و در یخچال نگهداری نمایید. بدلیل وفور این میوه پرآب و شیرین و معطر در فصل تابستان، شما دوستان می توانید این مربا را به راحتی در فصل گرم تابستان آماده نمایید و با خامه یا کره به عنوان صبحانه ای مقوی و خوشمزه با چای معطر و تازه دم نوش جان نمایید. از مارمالاد آن برای شیرینی های مارمالادی، لابه لای کیک و ... نیز استفاده می گردد.

سخن پایانی

مربای طالبی با طعم لطیف و دلپذیر خود، گزینه‌ای عالی برای لذت بردن از عطر و طعم تابستان در تمام فصول سال است. با رعایت نکات مهم در فرآیند پخت، می‌توانید مربایی خوش‌رنگ و خوش‌طعم تهیه کنید که بافتی مناسب و عطری ماندگار داشته باشد. این مربا را می‌توان به‌عنوان یک صبحانه کامل همراه با نان، کره یا خامه میل کرد یا از آن در تهیه دسرها و شیرینی‌های مختلف استفاده نمود. اگر به دنبال تنوع بخشیدن به طعم‌های صبحگاهی خود هستید، حتماً این مربای خانگی را امتحان کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.

انتشار: 18 اسفند 1403 بروزرسانی: 18 اسفند 1403 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 88958

به "طرز تهیه مربای طالبی خانگی خوشمزه و خوش عطر؛ آموزش مرحله به مرحله" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مربای طالبی خانگی خوشمزه و خوش عطر؛ آموزش مرحله به مرحله"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید