محققان: آتش فشان های مریخ فعال هستند

به گزارش مجله سرگرمی، محققان در مطالعات خود دریافتند، از نظر زمین شناسی آتشفشان های مریخ می توانند فعال باشند.

محققان: آتش فشان های مریخ فعال هستند

به گزارش خبرنگار گروه علم و پیشرفت خبرنگاران به نقل از دیلی میل، محققان دانشگاه آریزونا در مطالعه اخیرشان اظهار نموده اند از نظر زمین شناسی آتشفشان های مریخ می توانند فعال باشند که این موضوع احتمال این امر که میکروب ها 30 هزار سال گذشته در مریخ زندگی می کردند را افزایش می دهد.

دانشمندان تصاویر ماهواره ای منطقه Elysium Planitia از سیاره سرخ را آنالیز کردند و در تصاویر شواهدی از فعالیت آتشفشانی و فوران در 50 هزار سال گذشته را یافتند.

آزمایشگاه ماه و سیاره دانشگاه آریزونا و موسسه علوم سیاره رسوبات آتشفشانی ناشناخته ای را در تصاویر ماهواره ای این سیاره کشف کردند.

محققان دانشگاه آریزونا می گویند این شواهد کاملاً احتمال وجود فعالیت آتشفشانی در مریخ و شرایط قابل سکونت در زیر سطح مریخ را افزایش می دهد.

تیم تحقیق گفت این تصاویر شواهدی از فوران در 50 هزار سال گذشته در منطقه هامونه الیسیوم حدود یک هزار مایلی کاوشگر اینسایت ناسا را نشان می دهد.

بیشتر دیده های این چنینی در سیاره سرخ بین سه تا چهار میلیارد سال پیش رخ داده؛ فوران های کوچکتر در مکان های دیگر نیز تا سه میلیون سال پیش ادامه داشته است.

asemaneto.ir: آسمان تو: خرید بلیط پرواز، تور های لحظه آخری مسافرتی

iraniro.ir: تور ایران | گردشگری ایران، سفر به مشهد، اصفهان، تهران، کیش، قشم، یزد، تبریز، اخبار ایران

anti6.ir: آخرین خبر: اخبار و مقالات روز دنیا را اینجا بخوانید

منبع: خبرگزاری فارس
انتشار: 17 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 17 اردیبهشت 1401 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 143704

به "محققان: آتش فشان های مریخ فعال هستند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "محققان: آتش فشان های مریخ فعال هستند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید