طرز تهیه ماکارونی ریگاتونی قالبی با گوشت و پنیر، دستور پخت خانگی و خوشمزه
به گزارش مجله سرگرمی، اگر به دنبال یک دستور پخت جدید و جذاب برای ماکارونی هستید، ماکارونی ریگاتونی قالبی میتواند انتخابی ایدهآل باشد. این غذا با ترکیب بینظیر پاستای لولهای، گوشت چرخکرده، فلفل دلمهای، قارچ و پنیر پیتزا، یک وعده لذیذ و چشمنواز را برای شما فراهم میکند. تفاوت اصلی این دستور با روشهای معمول، نحوه چیدمان و پخت ریگاتونی در قالب کمربندی است که نتیجهای فوقالعاده شیک و مجلسی به همراه دارد. در ادامه با طرز تهیه این غذای خوشمزه همراه باشید.

برای مطالعه بیشتر با tani-buy.ir: سیستم مدیریت محتوای خبری همراه باشد.
مواد لازم (برای 4 نفر)
- پاستا ریگاتونی یک بسته
- گوشت چرخ کرده سیصد گرم
- پیاز یک عدد بزرگ
- فلفل دلمه رنگی یک عدد کوچک
- قارچ خرد شده یک پیمانه
- رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
- پنیر پیتزا به میزان لازم
- نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
- زمان لازم برای آماده سازی و پخت 1 ساعت
دستور پخت:
ابتدا یک قابلمه آب کنید، دو قاشق غذاخوری سر پر نمک و کمی روغن درون آب بریزید و قابلمه را روی حرارت بگذارید. پس از اینکه آب جوش آمد پاستا را به آب اضافه کنید تا به مدت 10 دقیقه بجوشد.
در یک تابه کمی روغن بریزید، پیاز را ریز خرد و سرخ کنید.
سپس گوشت را به پیاز ها اضافه کنید و تفت دهید.
کمی نمک، زرد چوبه و فلفل سیاه اضافه کنید و مواد را هم بزنید.
فلفل دلمه را ریز و نگینی خرد کنید و به مواد اضافه کنید.
قارچ های خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید.
نهایتا یک قاشق غذا خوری رب اضافه کنید و مواد را هم بزنید، اگر سس غلیظ و سفت است یک سوم فنجان آب به سس اضافه کنید تا مواد از هم باز شوند.
کف و دیواره های قالب کمربندی را کمی چرب کنید.
ماکارانی را آبکش کنید.
ریگاتونی ها را به صورت ایستاده کف ظرف بچینید و روی ریگاتونی ها را با سس گوشت پر کنید. می توانید مقداری سس نیز کف ظرف بریزید.
روی قالب را با یک فویل بپوشانید.
قالب را به مدت 35 دقیقه در فر با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.
پس از 35 دقیقه فویل را بردارید و روی ریگاتونی را با پنیر پیتزا پوشانده و شعله بالایی فر را روشن کنید تا پنیر ها آب شوند.
پس از آن قالب را از دور پاستا جدا کنید و آن را به ظرف مورد نظر منتقل کنید.
ماکارانی ریگاتونی خوشمزه شما آماده سرو است ...
نکات تکمیلی!
اگر قالب کمربندی ندارید کف یک ظرف تفلون را یک فویل پهن کرده و آن را خوب چرب کنید و سپس پاستا ها را روی آن بچینید.
هر چه مقدار پنیر بیشتری استفاده کنید پاستا خوشمزه تر می شود.
اگر زمان یا حوصله چیدن ریگاتونی ها را ندارید می توانید آن ها را با سس گوشت مخلوط کنید و پاستا را دم کنید. در دقایق پایانی روی آن کمی پنیر بریزید.
مواد لازم (برای دو فنجان ریگاتونی)
آرد دو صفر یا آرد چند منظوره 2 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
نمک 1 قاشق چایخوری
آب 4 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
زمان لازم برای آماده سازی و پخت 2 ساعت
طرز تهیه ریگاتونی
آرد و نمک را با هم خوب مخلوط کنید.
آب، روغن زیتون و تخم مرغ را به آرد اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا یک خمیر یکدست حاصل شود.
روی یک سطح کمی آرد بپاشید و خمیر حاصله را به مدت چند دقیقه خوب با دست ورز دهید و سپس کمی آرد روی خمیر بپاشید.
خمیر را بیست دقیقه کنار بگذارید تا استراحت کند و عمل آید.
به کمک قالب لوله ای شکل خمیر را به شکل ریگاتونی در آورید.
اگر قالب ندارید، خمیر را پهن کرده و به شکل مستطیل های کوچک برش بزنید؛ سپس مانند شکل زیر با کمک یه لوله باریک، هر برش را به شکل استوانه درآورید.
آن ها را روی سینی فر که از قبل چرب کرده اید بگذارید.
سینی را به مدت 20 دقیقه در فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا خمیر پخته شود.
ریگاتونی های شما آماده طبخ هستند.
نتیجهگیری
ماکارونی ریگاتونی قالبی یک غذای لذیذ، خاص و مناسب برای مهمانیها و دورهمیهای خانوادگی است. ترکیب بافت نرم پاستا با طعم غنی سس گوشت و پنیر آبشده، تجربهای بینظیر برای ذائقه شما خواهد بود. با رعایت نکات ارائهشده در این دستور، میتوانید این غذا را به بهترین شکل ممکن آماده کنید. امتحان کنید و از طعم فوقالعاده آن لذت ببرید!