قند پهلوی نوروزی چگونه است؟
به گزارش مجله سرگرمی، رضا رفیع به بیان توضیحاتی درباره هفتمین سری از برنامه قند پهلو که قرار است نوروز سال جاری از شبکه آموزش سیما پخش گردد پرداخت.

خبرگزاری فارس: امیر قمیشی تهیه کننده، کارگردان و یکی از طراحان مسابقه قند پهلو که این روزها تهیه کنندگی چشم شب روشن را نیز در شبکه چهار برعهده دارد، با اعلام این خبر اضافه کرد: در سری جدید قند پهلو همچنان رضا رفیع به عنوان مجری و سردبیر و شهرام صبور و ناصر فیض نیز به عنوان داور حضور خواهند داشت. وی ادامه داد: روز گذشته جلسه ویژه ای پیرامون ساخت سری تازه قند پهلو با حضور مدیر شبکه آموزش برگزار و مقرر شد طی هفته جاری با حضور مجری، سردبیر و داوران برنامه جلسه دیگری تشکیل و پیرامون سایر جزییات برنامه تصمیم گیری های قطعی اخذ گردد. این تهیه کننده یادآور شد: به طور موازی پیش فراوری این مسابقه ادبی نیز از امروز شروع شده است.
قمیشی پیش بینی کرد با توجه به اعلام آمادگی جدی مدیران تلویزیون برای پشتیبانی کامل از این برنامه، سری جدید قند پهلو در دو بخش مستقل ویژه ایام دهه فجر و همچنین نوروز 96 فراوری و پخش گردد. وی همچنین بیان کرد: در چشم شب روشن نیز از هفته گذشته بنا بر تصمیم شورای راهبردی این برنامه و به ابتکار مدیر محترم شبکه چهار به واسطه حضور محمد صالح علا به عنوان مجری مولف اصلی و همچنین مرتضی امیری اسفندقه، علیرضا بدیع و رشید کاکاوند به عنوان مجری کارشناس در سه بخش مستقل از این پس سهم بیشتری از چشم شب روشن به حوزه شعر و ادبیات فارسی اختصاص خواهد یافت.
مجله اینترنتی خبرنگاران
منبع: setare.comمجله دور زمین: دور زمین | سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده! تور ارزان، تور لحظه آخری، اروپا، تور تایلند، تور مالزی، تور دبی، تور ترکیه
مهسان بلاگ: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای مهسان