قلعه بدلبوی ارومیه مرمت شد

به گزارش مجله سرگرمی، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان غربی گفت: قلعه بدلبوی که یکی از قلاع تاریخی ارومیه است هم اکنون در دست مرمت است.

قلعه بدلبوی ارومیه مرمت شد

به گزارش خبرنگاران به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان غربی، جلیل جباری مدیرکل میراث فرهنگی استان اضافه کرد: یکی از پروژه های مرمتی این اداره کل در آغاز سال 98 قلعه بدلبوی ارومیه واقع در روستایی به همین نام است که کار مرمت آن از حدود یک ماه پیش آغاز شده است.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان غربی در مورد جزئیات این پروژه گفت: طی بازدیدی که حدود یک سال پیش از این بنای تاریخی بعمل آمد و با توجه به اهمیت این بنا و همچنین زیباییهای خاص معماری که در آن مشهود بود ، این اداره کل تمایل خود را برای مرمت و بازسازی آن به اطلاع مالک حقیقی بنا رساند.

او ادامه داد: با پیگیری های بعمل آمده و حسب ضرورتهای موجود ، مرمت قسمت های اصلی و خارجی بنا که بیشتر در معرض آسیب نهاده شده از سوی این اداره کل در اولویت نهاده شد و پس از تهیه طرح کارشناسی، کارگاه مرمتی آن از حدود یک ماه پیش آغاز شد.

مدیرکل میراث فرهنگی آذربایجان غربی اضافه کرد: در مجموع حدود یک میلیارد ریال برای مرمت این قلعه اختصاص یافته است که برای خرید مصالح، اجرای عملیات حفاظتی در نمای اصلی بنا، سامان دهی و مرمت بخشی از دیوار آجری محوطه و حفاظت اضطراری برج قلعه هزینه می گردد.

این بنا در دوره قاجاریه ساخته شده و در روستای بدلبو در 15 کیلومتری ارومیه در جاده سرو واقع شده و یکی از روستاهای قدیمی بوده و در زمان جنگ این قلعه پذیرای مردم روستا در دورن خود بوده که حتی هفته ها را با پناه دادن مردم می توانست از هجوم دشمنان محفوظ بدارد.

dorezamin.com: دور زمین | سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده! تور ارزان، تور لحظه آخری، اروپا، تور تایلند، تور مالزی، تور دبی، تور ترکیه

منبع: میراث آریا
انتشار: 26 آبان 1400 بروزرسانی: 26 آبان 1400 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 40291

به "قلعه بدلبوی ارومیه مرمت شد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "قلعه بدلبوی ارومیه مرمت شد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید