قطعه بندی فرآورده های خام دامی در هرمزگان ممنوع شد
به گزارش مجله سرگرمی، مدیرکل دامپزشکی هرمزگان گفت: برای جلوگیری از کاهش خطر گسترش محیطی ویروس کرونا، قطعه بندی فرآورده های خام دامی در تمام مراکز عرضه استان ممنوع است.

به گزارش خبرنگاران به نقل از ایرنا، دکتر محمد جانباز اظهارکرد: مردم هرمزگان برای جلوگیری از آلوده شدن به ویروس کرونا، مرغ و ماهی را به صورت بسته بندی، خریداری و درمنزل پس از شستن و ضدعفونی کردن، آن قطعه بندی نمایند.
وی اعلام کرد: قطعه بندی و خرد کردن فرآورده های خام دامی در محل خرید، خطر شیوع بیماری های عفونی را افزایش می دهد.
مدیرکل دامپزشکی هرمزگان بااشاره به اینکه تا به امروز در استان موردی مبنی بر انتقال ویروس کرونا از دام به انسان گزارش نشده، اظهارداشت: در مرحله قطعه بندی در واحدهای عرضه، امکان انتقال فیزیکی و مکانیکی ویروس وجود دارد.
جانباز تاکیدکرد: برای جلوگیری از انتقال مکانیکی و کاهش خطر گسترش محیطی ویروس بیماری کرونای جدید کووید- 19 شهروندان از خریداری و قطعه بندی گوشت مرغ، فرآوری، تهیه جوجه کباب، طعم دارنمودن و غیره در مراکز عرضه خودداری نمایند.
وی اضافه نمود: استفاده از ماسک، دستکش، کلاه، پیش بند و لباس کار در مراکز عرضه فرآورده های خام دامی لازم است و باید مرتب ابزار و وسایل کار ضدعفونی وگندزدایی گردد.
منبع: همشهری آنلاینbanima.ir: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای بانیما
namasho.com: نماشو: آگهی رایگان، رپورتاژ خبری، طراحی سایت، سئو و بهینه سازی وبسایت