فواید سلامت پوست انبه: آیا خوردن پوست انبه بی خطر است؟
به گزارش مجله سرگرمی، پوست انبه یک منبع عالی از آنتی اکسیدان هایی مانند کورستین، norathyriol، mangiferin و رسوراترول می باشد، که باعث بهبود سلامتی می شود.

مترجم: سهیلا حاجی زاده
منبع:راسخون
پوست انبه یک منبع عالی از آنتی اکسیدان هایی مانند کورستین، norathyriol، mangiferin و رسوراترول می باشد، که باعث بهبود سلامتی می گردد.
با توجه به استفاده زیاد از آفت کش ها، خوردن هر نوع میوه ای با پوست می تواند باعث ایجاد نگرانی گردد. با این حال، شستشوی میوه با آب گرم برای 3 تا 5 دقیقه می تواند باعث حذف به جای مانده های آفت کش ها گردد.
آیا تا به حال خوردن انبه به وسیله میمون را دیده اید؟ آن ها بر خلاف انسان ها انبه را با پوست مصرف می نمایند. احتمالا، حتی میمون ها هم از خواص درمانی پوست انبه مطلعی دارند. جدا از این شوخی، حقیقت این است که عادت خوردن گوشت انبه بدون پوست به نحوی باعث شده که بسیاری از ما از مزایای درمانی پوست انبه بر سلامت خود مطلع نباشیم. در این مقاله در رابطه با این که چرا پوست انبه برای سلامتی مفید است، بحث خواهیم کرد.
مزایای درمانی خوردن پوست انبه
دور انداختن پوست انبه باعث حذف بخش مهمی از میوه می گردد. مطالعات نشان داد که پوست انبه حاوی چند ترکیب بهبود دهنده سلامت می باشد. نادیده گرفتن پوست این میوه، تنها به علت مزه تا حدودی تلخ آن باعث می گردد که شما بعضی از فواید درمانی خوردن انبه را از دست بدهید. درست است که پوست انبه مزه تاحدودی ناخوشایند دارد، اما این بدین معنا نیست که این پوست خوراکی نباشد.با در نظر گرفتن این موضوع که پوست انبه همچون گوشت آن دارای مواد تغذیه ای فراوانی می باشد، می توانید به مزه آن اهمیتی ندهید. در زیر بعضی از مزیای خوردن انبه بدون جدا کردن پوست آن را ذکر می کنیم.
فعالیت آنتی اکسیدانی
Norathyriol، mangiferin و رسوراترول بعضی از قوی ترین آنتی اکسیدان های موجود در پوست انبه می باشد. بنابراین، در صورتی که شما در پی یافتن دوزهای خوبی از آنتی اکسیدان ها هستید، مصرف پوست انبه را نباید فراموش کنید. همانطور که می دانید، آنتی اکسیدان ها مهار نماینده های رادیکال آزاد می باشند، بدین معنی که آن ها سلول های بدن را از آسیب رادیکال های آزاد حفظ می نمایند، و به نوبه خود باعث حفاظت بدن از طیف وسیعی از بیماری های مزمن از جمله آرتروز و آلزایمر می گردد.رقابت نماینده با سرطان
مطالعات آزمایشگاهی نشان می دهد که ترکیباتی مانند کورستین و mangiferin موجود در پوست انبه تمایل به نشان دادن اثرات ضد سرطانی دارند. بنابراین خوردن انبه همراه با پوست ممکن است شما را در برابر بعضی از انواع سرطان ها حفظ نمایند.کاهش وزن
مطالعات نشان داد که پوست ارقام خاصی از انبه، به خصوص رقم Nam Doc Mai تایلند می توانند به مهار تجمع چربی و مبارزه با چاقی یاری کند. مطالعه ای در دانشگاه کوئینزلند استرالیا به منظور آنالیز پتانسیل مبارزه با چربی ارقام Thai، Irwin و Bowen انبه انجام شد. از میان این سه رقم، عصاره پوست انبه Thai پتانسیل مبارزه با چربی قابل توجهی را نشان داد. تاثیر عصاره های پوست این رقم بر کاهش چربی ممکن است به کاهش وزن یاری کند.تنظیم سطوح کلسترول
رسوراترول موجود در پوست انبه می تواند به کاهش سطوح کلسترول بالا یاری کند. پوست انبه قطعا برای قلب هم مفید است چون باعث کاهش گردش کلسترول شده و این موضوع به نوبه خود خطرات قلبی را کاهش می دهد. بنابراین، مصرف پوست انبه یاری زیادی به حفظ سطوح کلسترول سالم نموده که برای عملکرد طبیعی سیستم گردش خون و قلب بسیار مهم است.مبارزه با دیابت
پوست انبه برای بیماران دیابتی هم مفید است. Norathyriol و mangiferin، دو ترکیب موجود در پوست انبه می باشند که دارای خواص ضد دیابتی می باشند. یک مطالعه درون آزمایشگاهی نشان داد که استفاده از قند و بعلاوه حساسیت به انسولین به واسطه حضور Norathyrio و mangiferin بهبود می یابد. فعالیت ضد دیابتی هر دوی این ترکیبات ممکن است به کنترل قند خون یاری کند.انبه دارای اندازه قند بالایی می باشد، از این رو یکی از میوه های ممنوعه برای افرادی که از بیماری دیابت رنج می برند، در نظر گرفته شده است. خوردن تنها بخش گوشتی انبه می تواند به طور قابل توجهی سطوح قند خون را افزایش دهد، اما هنگامی که این میوه همراه با پوست مصرف می گردد، به علت دارا بودن ترکیبات ضد دیابتی در پوست، ممکن است به جلوگیری از افزایش قند خون یاری کند.
بهبود عملکرد روده
پوست انبه منبع عالی از فیبر می باشد، که به تنظیم حرکات روده و بهبود هضم یاری می نماید. فیبر موجود در پوست جهت کاهش یبوست هم مفید می باشد.ایمنی
بدون شک پوست انبه منبع خوبی از آنتی اکسیدان ها می باشد، اما هنوز هم نگرانی هایی در رابطه با استفاده از پوست انبه وجود دارد. به این علت که اوروشیول که ترکیب موجود در گیاهانی مانند بلوط و پیچک سمی می باشد، در پوست انبه هم یافت شده است. این ترکیب می تواند واکنش های آلرژیک را که یاعث بروز مسائل پوستی مانند اگزمای پوستی گردد را تحریک کند.جوش حاصل از پیچک سمی واکنش آلرژیکی بوده که به واسطه قرار گیری در معرض اوروشیول رخ می دهد. یک آلرژی شدید می تواند باعث بروز واکنش های قوی گردد که در آن جوش های موجود بر روی پوست به تدیج بدتر شده و باعث ایجاد تاول و التهاب شدید پوستی می گردند. افرادی که حساسیت شدیدی به اوروشیول دارند، ممکن است هنگام جدا کردن پوست انبه از میوه و تماس پیدا کردن با پوست، باعث توسعه این جوش ها گردند. بنابراین، درصورتی که به اوروشیول حساسیت دارید، توصیه می گردد که پوست این میوه را جدا نموده و تنها قسمت گوشتی آن را میل کنید.
منبع: راسخونdorezamin.com: دور زمین: آشنایی با زیبایی های دنیا در مجله سرگرمی و گردشگری
pariha.com: پریها مجله گردشگری، خبری، موفقیت، آشپزی و سرگرمی میباشد.