فعالیت 100 اقامتگاه بوم گردی در استان زنجان
به گزارش مجله سرگرمی، مدیرکل میراث فرهنگی استان زنجان گفت: در امسال، 70 پروانه بهره برداری اقامتگاه بوم گردی در استان صادر شده است و هم اکنون 100 اقامتگاه بومگردی در استان فعالیت می نماید.
به گزارش خبرنگاران به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان زنجان، یحیی رحمتی، صبح امروز، 10 دی در زنجان عنوان نمود: این میزان ایجاد اقامتگاه بوم گردی نسبت به سال گذشته رشد 134 درصدی را نشان می دهد.
او با اشاره به حجم بالای درخواست برای ایجاد اقامتگاه بوم گردی افزود: در امسال بیش از 150 درخواست ایجاد اقامتگاه به این اداره کل ارسال شده است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان زنجان با بیان اینکه در سال گذشته 30 اقامتگاه در استان افتتاح شد، گفت: با ایجاد 100 اقامتگاه بوم گردی، برای 200 نفر به صورت مستقیم و برای 300 نفر به صورت غیرمستقیم اشتغال ایجاد شده است.
رحمتی با بیان اینکه شهرستان های خدابنده، ابهر و ایجرود دارای بیشترین فراوانی اقامتگاه در استان زنجان هستند، افزود: در حال حاضر ظرفیت پذیرش اقامتگاه های بوم گردی استان بیش از 2000 نفر است.
منبع: میراث آریاbestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا
سبزوار: سبزوار: با مجله خبری تحلیلی سبزوار بروز باشید