فعالیت اقتصادی به جای حمایت اقتصادی

به گزارش مجله سرگرمی، تهران (پانا) - چند روزی است که به صندوق اعتباری هنر آمده و در کسوت مدیریت سکان راهنمایی این صندوق را بر عهده گرفته است.

فعالیت اقتصادی به جای حمایت اقتصادی

به گزارش ایران، معتقد است به خاطر سوابق و تخصصی که در حوزه اقتصاد دارد به این سمت منصوب شده است. گفت و گوی حاضر با سید مجید پوراحمدی مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیرعامل صندوق اعتباری است که در آن برنامه ها و سیاستگذاری های تازه وزارتخانه مذکور و بعلاوه مسائل بیمه هنرمندان، عضویت هنرمندان در صندوق و هم مباحث مرتبط با هنرکارت و معاونت تازه اقتصاد فرهنگ وهنر آنالیز شد که با هم می خوانیم.

گفت و گو را با این سؤال شروع می کنیم که به اسم مدیرعامل تازه صندوق هنر در دولت سیزدهم چه برنامه ها و سیاستگذاری هایی دارید؟

حمایت و تکریم از جامعه هنرمندان وظیفه ای بوده که از ابتدا بر عهده صندوق هنر بوده است. برای همین در ابتدا شناسایی هنرمندان رخ داد. از روزنامه نگاران و نویسندگان گرفته تا جامعه هنری که در اقصی نقاط کشور فعالیت می نمایند. مرحله شناسایی و عضوگیری در طول سال های گذشته صورت گرفته و متناسب با آن خدماتی هم ارائه شده است. جامعه فرهنگی و هنری به خاطر نوع کارشان شاید از خیلی امکانات و حمایتی که در بسیاری از سازمان ها هست، برخوردار نباشند. بنابراین توجه به معاش و نیازهای این جامعه از اهمیت خاصی برخوردار است. در طول سال های گذشته قطعاً اقدامات بسیار خوب و زیربنایی شکل گرفته که منجر به یکسری حمایت ها مثل بیمه تأمین اجتماعی، بیمه تکمیلی و پرداخت های بلاعوض و یکسری تسهیلات شده است. این فرایند جاری است و طبیعتاً ادامه پیدا می نماید. اما باید در سطح بالاتری ادامه یابد تا بتواند جامعه هدف را به صورت کامل پوشش دهد. از طرفی روحیات و شخصیت آقای رئیسی، رئیس جمهوری محترم و هم رویکردشان از همان ابتدا، فصل تازهی را نوید می دهد. ایشان در همه مباحث و شعارهایی که داشتند توجه به این بخش و نگاه دقیق به این موضوع مورد نظرشان بود. بالطبع انتخاب وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با همین نگاه رخ داد و دکتر اسماعیلی به اسم وزیر ارشاد انتخاب شدند. مقام عالی وزارت از جمله برنامه های اصلی که در جهت رأی اعتماد اعلام نموده بودند، این موضوع بود که در گام اول به نیازها و دغدغه هایی که برای جامعه فرهنگی هنری وجود دارد به صورت ویژه تر و با یک نگاه تازه و دقیق تر توجه گردد و بر این اساس اقدامات فوری و میان مدت و بلندمدت انجام دهیم.

مهم ترین اقدام فوری موضوع واکسیناسیون بود که بسرعت با دستور وزیر محترم عملیاتی شد و در پیگیری های بعدی که انجام شد، تمامی سنین مشمول واکسیناسیون شدند که الان هم در حال اجرا است. در مرحله بعدی موضوع برطرف نیازها مطرح شد و هم بحث اقتصاد هنر هم جزو برنامه های وزیر به اسم یک فصل مهم از برنامه ها مطرح بود. متأسفانه طی دو سال گذشته به خاطر ویروس کرونا یکی از اقشاری که در جامعه آسیب بسیاری دیدند جامعه فرهنگ و هنر بود. بنابراین برنامه هایی که به آنها اشاره کردم به اسم برنامه های اولویت دار وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی است. ما باید فصل تازهی را رقم بزنیم و بتوانیم هم سطح بالاتری از خدمات گذشته را ارائه کنیم و هم سطح تازهی از برنامه ها و حمایت ها و تکریم ها ایجاد گردد. این نیاز به یک برنامه ریزی دقیق و کاملی دارد که در حال اجرا است و در روزهای ابتدای کار هم مذاکراتی داشتیم و ضمن تهیه برنامه مدون که از قبل تهیه شده بود، یکسری اقدامات فوری را هم شروع کردیم.

درباره عضویت اهالی فرهنگ وهنر صحبت کردید. اکنون یکسری از اهالی فرهنگ و هنر و روزنامه نگاران می خواهند عضو صندوق شوند اما این امکان میسر نیست. از طرفی حتی در دوره ای که عضوگیری صندوق انجام می شد، برخی از هنرمندان که افراد زحمت کشی هستند و در هیچ سازمان و صنفی عضو نبودند و یا حتی از سوی سازمان سینمایی به رسمیت شناخته نشدند یا اصناف دیگر، نتوانستند از خدمات بیمه درمانی صندوق استفاده نمایند. در حقیقت با موانع تأیید از سوی اصناف و سازمان های تابعه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی روبرو شدند، آیا در نظر دارید که راه این هنرمندان باز گردد و آنها هم بتوانند عضو صندوق هنر شوند؟

بله. این موضوع یکی از موارد اصلی است که من به آن ورود کردم. اکنون 85 هزار نفر عضو صندوق هنر هستند و از دی ماه سال گذشته بنا به تصمیماتی که بوده فرایند عضوگیری متوقف شده است که دلایل خاصی هم داشته و باید پالایش اعضای صندوق اتفاق می افتاد. برخی دوستان معتقد بودند تعداد افرادی که وارد شده اند یک جامعه کاملی است از صنوف مختلف. به این علت به این جمع بندی رسیدند که متوقف گردد. یکی از برنامه های اصلی ما بحث بازشدن فرایند عضوگیری است که از ابتدای آبان ماه سال جاری انجام خواهد شد. این فاصله یک ماهه که زمان گذاشتم تا شروع گردد به این علت است که همکارانم بتوانند فرایند عضوگیری را کامل نمایند. به گونه ای که ما هم اعضای صندوق را پالایش کنیم. ورود هنرمندان به صندوق به گونه ای باید باشد که به صورت کلی تحت تعریف هنرمند باشند و صنوف مختلف و سیستم وزارت ارشاد آنها را بپذیرد.

به نظر می رسد سیستم شناسایی هنرمندان از سوی سازمان ها و اصناف تابعه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی باید اصلاح گردد، چون برخی هنرمندان را به اسم هنرمند نپذیرفته اند.

بله قطعاً. جامعه هدف ما تمامی هنرمندان کشور است. بخصوص منطقه ها محروم و دورافتاده کشور. این عزیزان وقتی می خواهند در این فرایند قرار بگیرند بعضاً هزینه هایی برایشان ایجاد می گردد ما دنبال فرایندی هستیم که این هزینه ها به حداقل برسد. اما در عین حال هم تأییدیه های مورد اعتبار برای این افراد ایجاد گردد. ما صندوق خدمت رسان هستیم. افرادی که به ما معرفی می شوند و می خواهند عضو تازه شوند بالاخره باید طی فرمول و فرایندی تعیین گردد که دارای تعیینه های هنرمند هستند. برای همین روی این موضوع باید کار گردد تا با توجه به منابع محدودی که در اختیار داریم بتوانیم به همه افراد خدمت رسانی کنیم. باید فرایند عضوگیری اصلاح گردد تا همه هنرمندانی که در اقصی نقاط کشور هستند، بتوانند در صندوق عضو شوند و جامعه هنرمند با شناسنامه دقیقی باشند. بنابراین آیین نامه ها و جهتها و دستورالعمل ها بازنگری می گردد تا ان شاءالله همه افرادی که به اسم هنرمند و افراد فرهنگی کشور هستند این جهت را براحتی سیر نمایند و عضو صندوق شوند.

صندوق هنر با بودجه محدودی که دارد چگونه می خواهد جوابگوی جامعه بزرگ فرهنگ و هنر باشد؟ آن هم جامعه ای که کارشان از نظر قانونی شغل محسوب نمی گردد و با مسائل بسیاری روبروند و چشم امیدشان به صندوق هنر است. موافقید که اگر مسأله شغل هنرمندان حل می شد مسائل صندوق هنر هم کمتر می شد؟

جامعه هنری ما بسیار بزرگ هستند و بسیاری از اینها نیازها و مسائلی دارند و برطرف مشکل، منابع بالایی می طلبد و شرایط کشور هم محدودیت های خود را دارد. یکی از روینمودهای تازه و دولت مردمی برطرف و حل مسأله است. راهکار پیدا کردن است. قطعاً پیگیری تدوین لایحه شغل هنرمندان و تهیه طرح هایی که بتواند این مسأله را حل نماید، در دستور کار است و علاقه خود من هم هست که این مشکل مرتفع گردد و با یاری و حمایت وزیر حل خواهد شد. منابعی در طول سال های گذشته بوده و این منابع با تخصیص های بسیار پایینی بوده و خدمات با وجود کوشش هایی که بوده به صورت حداقلی صورت گرفته است. اما با توجه به نگاه خاص رئیس جمهوری محترم به این بخش و پیگیری ویژه وزیر فرهنگ تحت اسم یک بسته حمایتی تخصیص منابع تازه برای انجام حمایت ها و تکریم کاملتر از جامعه هنر انجام خواهد شد. یکی از مهم ترین دغدغه های جامعه فرهنگی هنری و اعضای صندوق بحث بیمه تأمین اجتماعی و بیمه تکمیلی است. حدود 40 هزار نفر از اعضا، بیمه تأمین اجتماعی از طرف صندوق هستند و بیش از 30 هزار نفر هم بیمه تکمیلی شان به وسیله صندوق انجام می گردد. با توجه به منابع تازهی که در راه است، افزایش بیمه شدگان را دنبال می کنیم. برنامه ما این است که 10 هزار نفر دیگر و حتی تعداد بالاتری به بیمه شدگان تأمین اجتماعی اضافه کنیم.

هنرمندان دغدغه بیمه دارند و این مدت برای برطرف این مشکل کارهایی صورت گرفته است اما شما در خصوص ارائه بیمه تکمیلی بهتر به هنرمندان چه اقداماتی انجام خواهید داد؟

بیمه تکمیلی موضوع مهمی است. زمانی من وارد صندوق هنر شدم که وقت چندانی برای تصمیم گیری نبود. اگر فرصت بیشتری داشتم قطعاً کار اساسی در این حیطه انجام می دادم. اما این نوید را می دهم که در سال آینده حتماً یک کار اساسی در خصوص بیمه هنرمندان انجام خواهم داد. سال جاری هم البته ورود کردم و جلسات و مذاکرات متعدد گذاشتم. جهتی در این صندوق تحت اسم سامانه بیمانو از سال های گذشته رخ داده که از جهاتی بودن آن برای صندوق اهمیت دارد ولی از جهاتی هم برخی بیمه های بزرگ این فرایند و جهت را نمی پذیرفتند. این باعث شد که محدودیت بالایی برای مذاکراتمان ایجاد گردد. برای سال آینده برنامه هایی دارم تا مجوزی بگیریم که همه اعضا بتوانند به وسیله صندوق داخلی، بیمه شوند یا با بیمه هایی که خدمات وسیع آنلاین و کاملی دارند قرارداد ببندیم. هر چند که بر اساس قوانین پیش رو از چند ماه آینده هم بیمه ها به صورت آنلاین خواهند شد. با توجه به اعتراضاتی که هنرمندان در گذشته نسبت به بیمه داشتند، با آنالیز های تازه بیمه سال گذشته را عوض کردیم و در خدمت بیمه گر تازهی هستیم. این به علت محدودیت شدید زمان و برخی الزاماتی که بود، نتوانستیم این مسأله را کامل حل کنیم اما در همین دو سه روز توانستیم بیمه گر را عوض کنیم و هم با اینکه هزینه های بیمه گر نسبت به تعرفه های خدمات سال گذشته بیش از 60 درصد در همه بیمه ها افزایش یافته بود، اما اندازه سهم هنرمندان را افزایش ندادیم. برنامه خاصی هم در حوزه ایجاد عایدیهای پایدار در حوزه اقتصاد فرهنگ و هنر داریم و برای این کار بیمه تجارت نو را در نظر گرفتیم.

بحث اقتصاد فرهنگ و هنر را پیش کشیدید چطور می خواهید ساختار فرهنگی کشور را تقویت کنید؟ هر چقدر هنرمندان بتوانند در حوزه اقتصاد فرهنگ و هنر فعالیت نمایند و این حوزه را رونق دهند، کمتر به حمایت نیاز پیدا می نمایند و خودشان به اسم فعال عرصه اقتصادی عمل خواهند کرد.

اقتصاد فرهنگ و هنر در این شرایط خاصی که کشور درگیر آن است، قطعاً از اهمیت فوق العاده ای برخوردار است. یکی از جاهای اساسی که در این زمینه می تواند یاری کند، صندوق اعتباری هنر است. اگر اعضای ما به آن اندازه توانمندی بالا برسند دیگر نیازی به حمایت های بسته ای نیست و این برترین اقدام است. خود هنرمند آنقدر به توانمندی از فعالیت خود برسد، تا عایدیش کفاف تمام نیازهایش را بدهد. ما باید با هنرمندانمان به گونه ای همکاری کنیم تا به آن نقطه برسیم. در صندوق دو تا تعریف را دنبال می کنیم یکی بخش بال اقتصادی صندوق است که خود صندوق به آن اندازه توان اقتصادی برسد تا بتواند بر پایه عایدیهای پایدار خود برنامه هایش را جلو ببرد. در این زمینه دو شرکت در حال فعالیتند. که می خواهیم آنها را با روش های اقتصادی تازه تقویت کنیم. شاید انتخاب من به وسیله آقای وزیر در این مسند به خاطر تجربیات و تخصص در حوزه اقتصاد بوده است. در این شرایطی که دولت محدودیت منابع دارد ما منابع پایدار را برای صندوق ایجاد کنیم. بخش دوم درحوزه اقتصاد فرهنگ و هنر فرصت هایی را ایجاد کنیم تا جامعه هنرمندان بتوانند بر پایه آن محصولاتشان را در سطح داخلی و بین المللی به فروش برسانند. وقتی در هر کشوری حمایت از هنرمندان در اولویت باشد در عرصه بین المللی هم بازتاب و نماد بالاتری خواهد داشت. در ابتدا من معاونت اقتصاد فرهنگ را در صندوق هنر راه اندازی کردم. با دعوت از گالری دارها و صاحبان ایده در این زمینه و طراحی جهتی که بتوانیم به صورت بازارهای خرید و فروش مجازی و استفاده از ظرفیت های بین المللی، رایزنان فرهنگی و حامیان بزرگ اقتصادی که صاحبان صنایع هستند، وارد این جهت شوند. یا به گونه ای می توان فضا را در دولت ایجاد کرد تا اگر تقدیر و تشکری می خواهد بگردد به وسیله خرید آثار فرهنگی و هنری باشد.

یعنی قانون صرف بودجه یک درصدی سازمان ها و نهادهای دولتی در جهت خرید آثار هنرمندان را که اکنون سال هاست به محاق فراموشی سپرده شده و رعایت نمی گردد، می خواهید احیا کنید؟

به گونه ای که با قوانین ما همخوانی داشته باشد، جزو اولویت های ماست. ما به اسم دولت موظفیم بستری را فراهم کنیم تا آثار هنرمندان خریداری گردد و فقط هم خریدار دولت نباشد. بازاری ایجاد گردد تا خرید و فروش اتفاق بیفتد.کارهایی انجام می گردد ولی وقتی فعالان حوزه فرهنگ وهنر نمی بینند یعنی کار بسیار پایین یا ضعیف انجام می گردد. و باید به صورت وسیع تری اتفاق بیفتد. از این جهت ساختار را تغییر می دهیم.

معاونت اقتصاد فرهنگ و هنر چه کاری به طور تعیین انجام خواهد داد؟

راه اندازی بازار خرید و فروش آثار فرهنگی و هنری به صورت مجازی و با طراحی اپلیکیشن هایی که به صورت فرایند عملیاتی اقتصادی عمل می نماید آن را تدوین و سیاستگذاری کنیم وهم با یاری وزارت امور خارجه و سفرای کشورهای دیگر و هم رایزنان فرهنگی برای عرضه محصولات فرهنگی زمینه سازی گردد.

سهم هنرمندان شهرستان و منطقه ها محروم در این بین چقدر است؟ آنهایی که مجبورند هزینه بسیاری بپردازند تا بتوانند در شهرهای بزرگی مثل تهران آثارشان را به نمایش و فروش بگذارند.

کار خوبی را صندوق در سنوات مختلف با رفتن به سفرهای استانی با هدف شناسایی و عضوگیری برای صندوق انجام دادند. بخش اعظمی از اعضای صندوق یعنی بالای 70 درصد از اعضا از استان ها و شهرستان ها و حتی روستاها هستند. فرصتی در اختیار ما قرار داده در صندوق، بانک اطلاعات جامع از همه ویژگی های هنرمندان داشته باشیم. یکی از شرکت های زیر مجموعه ما ایجاد بازار خرید و فروش محصولات فرهنگی هنری است که با این ایده طراحی شده است که برای هر هنرمند غرفه ای را در سامانه طراحی نموده تا محصولاتشان را در آن به نمایش بگذارند و افرادی هم آن را می خرند. مهم تر از آن تفاهمنامه ای است که با بانک رسالت در حال نهایی کردن هستیم که در هفته آینده مدل اجرایی آن نهایی می گردد. بانک رسالت یکی از مؤسساتی است که نقش مهمی در حوزه مسائل اجتماعی ایفا می نماید و شعار اصلیشان در همین زمینه است. بحث توانمند سازی و ایجاد اشتغال های خانگی. تفاهم ما با دو هدف است یکی بحث تسهیلات مقرون به صرفه قیمت به هنرمندان است و تا کمتر از یک ماه آینده شروع خواهد شد. بین 60 تا 100 میلیون تومان با اقساط یک تا سه سال و نرخ کارمزد دو درصد و از همه مهم تر برای حفظ کرامت اعضا حداقل ضمانت را در نظر گرفتیم. بالاترین حدش این است که سفته گرفته گردد و تا هفته آینده نهایی می گردد و تا ماه آینده عملیاتی خواهد شد.

بانک رسالت سال هاست در بحث هسته های کار آفرینی کار می نماید. به این سمت می رویم تا کل اعضای صندوق را وارد هسته هایی تحت اسم هسته های کارآفرینی هنر کنیم. تا بازار خرید و فروش به شکل کامل در آن شکل بگیرد. هنرمند هسته مرکزی می گردد و در سامانه که بعداً نامش را اعلام می کنیم، محصولاتشان را عرضه می نمایند و عمده فعالیت در خانه انجام می گردد.

برخی از هنرمندان اما معتقدند که نیاز به مکانی حقیقی برای عرضه آثارشان دارند. مثلاً هنرمندان شهرستانی معتقدند با ایجاد یک آدینه بازار در شهرشان هم مردم دوباره با خرید آثار هنری مأنوس می شوند وهم هنرمندان فضایی برای فروش آثارشان دارند. آیا درباره فضای حقیقی هم فکری نموده اید؟

این تحولات اخیر در دوره کرونا به همه نشان داد که دنیای کسب و کار در حال تغییر است و قطعاً بیشترین عایدیها در فضای مجازی بوده و بیشترین رونق را در همین دوره کرونا داشته اند. این حرکت از سمت نگاه اقتصاد سنتی به تازه است. هرچند که ایجاد مکان فرهنگی هم جزو برنامه های وزارت فرهنگ است اما وقتی هنرمند می تواند محصولش را با قیمت بهتر و حجم بیشتر در فضای مجازی و به صورت بین المللی بفروشد قطعاً باید به هنرمندان هم آموزش دهیم تا بدانند که عایدی اصلی در همان فضای مجازی است تا در یک جای خاصی و به صورت محدودی آثارشان را بفروشند.

به اسم سؤال آخر چه حمایت های دیگری از هنرمندان در نظر دارید انجام دهید؟

ما تکلیفی را اخیراً دنبال می کنیم و صندوق دبیرخانه بیمه بیکاری هنرمندان شده است و در قانون شامل مجموعه وزارت ارشاد و هنرمندان، وزارت گردشگری و میراث فرهنگی و صداوسیما و سازمان تبلیغات است. قرار است شورایی در روزهای آینده تشکیل گردد و صندوق هم دبیر شورا است و بر اساس آن شورا آیین نامه و دستورالعمل هایی شکل بگیرد. دنبال جذب منابعی هستیم. در قانون 350میلیارد تومان پیش بینی شده است که البته 100 میلیارد آن جذب شده و راه اندازی شده و باید بر اساس شیوه نامه توزیع کنیم. ان شاءالله اعضای شورا در جلساتی آیین نامه را تدوین خواهند کرد و این مسأله ظرف شش ماه آینده انجام خواهد شد. در بحث کار آفرینی هم توافقنامه ای با صندوق کارآفرینی امید انجام می دهیم و سقف تسهیلات را افزایش خواهیم داد و اوایل هفته آینده توافقنامه آن به امضا خواهد رسید و از آثار حمایت خواهیم کرد. در بخش مستمری بگیران هم 2700 نفر هستند که می خواهیم تا 3500 نفر افزایش دهیم تا به کسانی که از کار افتادگی دارند بتوانیم ماهانه 400 هزار تومان پرداخت کنیم. امیدوارم روزی برسد که صندوق محل فعالیت اقتصاد هنر هنرمندان باشد تا محل حمایت های اقتصادی و بخش های حمایتی معیشتی به حداقل برسد و هنرمندان به توانمندی های بالایی برسند و بیشتر برنامه ها بر اساس بازار بزرگ اقتصادی باشد.

بـرش

یکی از کارهای خوبی که صندوق هنر در دوره کرونا انجام داد صدور هنرکارت و واریز مبلغی برای اعضای صندوق بود. آیا در نظر دارید که این رویه ادامه یابد؟

بله صددرصد. هنرکارت و بحث پرداخت یاری های بلاعوض پایین ترین سطح خدمت هنرکارت است. هنرکارت بستر بزرگ ارائه خدمت است. هنرمندان دارای یک هویت تعیین و فصل مشترکی به نام هنر کارت هستند. این کار خوبی بوده و ما آن را ادامه می دهیم و از قابلیت های تازه آن رونمایی خواهیم کرد.

یعنی می خواهید آن را ارتقا دهید؟

بله صددر صد. این یک فرصتی است که همه خدمات رسانی ما می تواند از بستر هنرکارت باشد. بسیاری از خدماتی که به هنر کارت وصل می گردد از جمله خدمات توافقنامه با جاهای مختلف مثل فروشگاه های بزرگ با تخفیف های ویژه یا مراکز اقامتی بزرگ که ان شاءالله توافقنامه اش در هفته آینده به امضا می رسد. مثلاً 60 درصد تخفیف استفاده از مراکز اقامتی در نظر گرفته می گردد. حتی استفاده از سینماها و مراکز تفریحی یا فروشگاه های مواد غذایی. یا با وزارت امور خارجه توافق داشته باشیم تا کسانی که دارای هنرکارت هستند در سفرهای بین المللی از این کارت ها استفاده نمایند و در مراکز بین المللی از تخفیفات خاص استفاده نمایند. همه در این بستر است. قطعاً در گام بلندتر در سال آینده زیرساخت هایشان را فراهم می کنیم تا خود هنرمندان را در هنرکارت شریک کنیم. سهام شرکت هنرکارت می تواند در آینده به اسم شرکت قوی مطرح باشد و هنرمندان می توانند به اسم سهامدار این شرکت باشند و از در آمد آن استفاده نمایند. احتمالاً بین یک تا دو سال آینده به نقطه مطلوب برسیم.

sloblag.com: سلوبلاگ: سیستم مدیریت محتوای قدرتمند سلوبلاگ

virapars.ir: ویراپارس: سئو، طراحی سایت، بهینه سازی وب سایت، طراحی پرتال، طراحی قالب وردپرس

dorezamin.com: دور زمین: بانک سفر و گردشگری

منبع: خبرگزاری پانا
انتشار: 17 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 17 اردیبهشت 1401 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 159742

به "فعالیت اقتصادی به جای حمایت اقتصادی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فعالیت اقتصادی به جای حمایت اقتصادی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید