غذاهایی برای افزایش هوش کودک
به گزارش مجله سرگرمی، زندگی امروز / تغذیه برای افزایش هوش دوست دارید فرزندتان نابغه باشد؟ دنبال راهی برای افزایش هوش و حافظه اش هستید؟ این توصیه های غذایی را جدی بگیرید و دوستان و دشمنان مغز را از نزدیک بشناسید. دوستان مغز: 1- غلات کامل مانند هر ارگان دیگری از بدن شما، مغز هم بدون انرژی نمی تواند به فعالیت خود ادامه دهد. 2- […]
به گزارش زندگی امروز به نقل از نی نی سایت ، دوست دارید فرزندتان نابغه باشد؟ دنبال راهی برای افزایش هوش و حافظه اش هستید؟ این توصیه های غذایی را جدی بگیرید و دوستان و دشمنان مغز را از نزدیک بشناسید.
دوستان مغز:
1- غلات کامل
مانند هر ارگان دیگری از بدن شما، مغز هم بدون انرژی نمی تواند به فعالیت خود ادامه دهد.
2- ماهی های پرچرب
اسیدهای چرب ضروری در بدن سنتز نمی گردد و باید آنها را به وسیله مواد غذایی مثل ماهی های پرچرب تأمین کنید.
3- بلوبری
مطالعات نشان داده است که خوردن بلوبری می تواند جلوی ضعف حافظه کوتاه مدت را بگیرد.
4- گوجه فرنگی
خوردن گوجه فرنگی به علت داشتن آنتی اکسیدان های فراوان جلوی فعالیت رادیکال های آزاد و تأثیرشان بر سلول های مغزی را می گیرد و می تواند به پیشگیری از آلزایمر یاری کند.
5- غنی سازی ویتامینی
استفاده از ویتامین های گروه ب از جمله ب6 و ب12 و اسید فولیک به کاهش سطح هموسیستئین خون یاری می نماید.
6- انگور سیاه
دارای مقادیر بالای ویتامین ث است که مغز شما را چالاک می نماید.
7- تخم کدو
خوردن تنها یک مشت تخم کدو در روز احتیاج شما را به روی رفع می نماید که برای عملکرد مغز و تقویت حافظه لازم است.
8- بروکلی
از منابع غنی ویتامین کا است که عملکرد مغز را تقویت نموده و باعث بهبود فرآیندهای شناختی می گردد.
9- آجیل در یک مطالعه علمی نشان داده شده است که خوردن مقادیر کافی ویتامین ای بر عملنمودهای شناختی مغز تاثیر گذار است.
مصرف فست فود مغز را کوچک نموده و باعث کم شدن هوش می گردد
غذاهایی برای افزایش هوش کودک
دشمنان مغز:
1- فست فود
ها مصرف فست فود مغز را کوچک نموده و باعث ابتلا به آلزایمر می گردد.
2- غذاهای شور اگر چه اغلب افراد فکر می نمایند که نمک فقط برای قلب مضر است، اما تاثیرات منفی اش را روی مغز هم می گذارد.
3- غذاهای تولید شده در بعضی از مطالعات ثبت شده است که وجود افزودنی های مختلف در مواد غذایی تولید شده باعث تغییرات شناختی در بچه ها می گردد.
4- غذاهای سرخ نموده ترکیباتی که از روغن در هنگام سرخ شدن مواد غذایی آزاد می گردد تخریب مغز را تسریع می نماید و با بروز آلزایمر و پارکینسوین رابطه مستقیم دارد.
5- غذاهایی که در تماس با کود شیمیایی بوده اند به جای مانده کودهای شیمیایی در مواد غذایی با افزایش خطر بروز اختلال کمبود توجه و بیش فعالی در بچه ها رابطه مستقیم دارد.
6- ترکیبات خواب آور هر ماده شیمیایی که اثر خواب آوری داشته باشد فعالیت مغز را مختل می نماید.
7- الکل به شدت حافظه را کاهش می دهد
8- شیرین نماینده های مصنوعی اصلا برای حافظه خوب نیستند!
9- هله هوله نه فقط برای مغز بلکه برای همه ارگان های بدن مضرند.
منبع: زندگی روزdorezamin.com: دور زمین | سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده! تور لحظه آخری، تور ارزان، اروپا، تور تایلند، تور مالزی، تور دبی، تور ترکیه