عبدالله: صلحی که حقوق مردم در آن تلف گردد، معنا ندارد
به گزارش مجله سرگرمی، عبدالله عبدالله رییس شورای عالی مصالحه ملی افغانستان گفت: صلحی که در آن حقوق اقشار مختلف کشور، گروه های قومی و اقلیت ها تلف گردد، معنا ندارد و مورد پذیرش ما نخواهد بود.
از صفحه فیسبوک شورای عالی مصالحه ملی افغانستان، عبدالله که شامگاه دوشنبه (21 مهر) در مراسم گشایش بنیاد اجتماعی زم زم سخن می گفت، اضافه کرد: حق تعلیم و تحصیل، کار، آزادی بیان و انتخابات در نتیجه سال ها کوشش و پیکار بدست آمده است و اجازه داده نخواهد شد تا این حقوق از مردم گرفته گردد.
رییس شورای عالی مصالحه ملی افغانستان با اشاره به مذاکرات صلح دوحه، گفت که مردم انتظار دارند مذاکرات به پیشرفت هایی نایل آید و سطح خشونت ها در کشور کاهش یابد. متاسفانه همزمان با مذاکرات صلح، خشونت ها افزایش یافته و موجب نگرانی مردم شده است.
وی در ارتباط با فرایند خروج نیروهای بیگانه از افغانستان گفت که رهبری هر کشوری، مطابق برنامه و استراتژی خود تصمیم گیری می نماید، اما در هر صورتی جامعه بین المللی در خصوص آینده با ثبات افغانستان تعهد محکم دارد و روابط دوامدار با کشورهای همکار ادامه خواهد یافت.
نشست اولیه برای شروع گفت وگوهای بین افغانستانی روز شنبه 22 شهریور با حضور مایک پمپئو وزیر خارجه آمریکا، مقام های قطری و نمایندگان حدود 30 کشور و سازمان های جهانی به صورت حضوری و یا آنلاین در دوحه قطر برگزار گردید.
این در حالی است که با گذشت نزدیک به یک ماه از شروع مذاکرات، طرفین هنوز به توافق مورد قبول برای خاتمه دادن به چهاردهه مناقشه دست نیافته اند. ، ایرنا
منبع: ایران آنلاینteroll.ir: مجله سرگرمی و تفریحی | مجله سفر، گردشگری و مسافرتی
huseynvahedi.ir: وبلاگ واحدی | من یک جهانگرد هستم
studiomerina.ir: استدیو مرینا، مجله خبری صنایع هنری، گردشگری، ورزشی و عملی